T

Teija Marttila

Visma

Resurssin salesinvoice.nv päivitys

30-06-2017 9:13 am posted by Teija Marttila

Myyntilaskun tuontiin, resurssiin Salesinvoice.nv, on tehty muutos, joka mahdollistaa eräpäivän antamisen myyntilaskulle ilman maksuehtoa. Rajapinta asettaa tällöin maksuehdoksi ehdon "Eräpäivä".

 

Ennen muutosta myyntilaskun maksuehdon nettopäiviä pidettiin pakollisena elementtinä. Muutoksen jälkeen eräpäivällä ja maksuehdolla on seuraavat säännöt:

 

- Eräpäivän tai maksuehdon tulee löytyä sanomalta

- Molempia tietoja ei saa tuotavalla laskulla olla

- Maksuehtoa ei ole muodostettu oikein, mikäli maksuehdon kaikki muut tiedot (kassa-alennus ja alennuspäivät) on annettu, mutta maksuehdon nettopäivät puuttuvat sanomasta

 

Katso tekninen kuvaus täältä: Myyntilaskun tuonti


1 person likes this
Reply
1 Comment

M

Matias Larsson

08-01-2022 3:53 pm posted by Matias Larsson

Hei,

Ensinnäkin, loistava ominaisuus.

Yksi ongelma kuitenkin ilmenee, ainakin testitilillä.

  1. Tuo uusi salesinvoice (tilauksena, siis <invoicetype> on 'order'). <salesinvoiceduedate> eli eräpäivä on annettu sanomalla. Maksuehdon kenttiä ei ole sanomalla.
  2. Navigoi Netisorin graafiseen web-käyttöliittymään tarkastelemaan tuotua myyntitilausta.
  3. Tilauksen tiedot ovat oikein (esim. eräpäivä on se, joka sanomalla annettiin), paitsi että 'Maksuehto'-kohdassa on esivalittuna '14 päivää netto'.
  4. Paina Tallenna-painiketta.
  5. Eräpäivä muuttuu tallennuksen yhteydessä, ja nyt sekin on väärin. Mitä ilmeisimmin, koska siihen on sovellettu '14 päivää netto' -maksuehtoa - päivä onkin nyt 14 päivää tilauksen päiväyksestä eteenpäin.
Eli
Odotettu toiminnallisuus: Netvisorin web-käyttöliittymässä Maksuehto on 'Eräpäivä', kun tuodussa tilauksessa on tuotu eräpäivä eikä maksuehtoa.
Havaittu toiminnallisuus: Netvisorin web-käyttöliittymässä Maksuehto on '14 päivää netto', kun tuodussa tilauksessa on tuotu eräpäivä eikä maksuehtoa. Tallennus muuttaa eräpäivänkin.
Tästä pääsee toki ympäri, kun käyttäjä itse muistaa vaihtaa Maksuehdon käyttöliittymässä ennen tallennusta.

Onkohan tämä toiminnallisuus sama tuotantopuolella? Pitäisikö tämä viesti lähettää jollekin toiselle palstalle vai onko tämä oikea paikka?
Login or Signup to post a comment