e

elina.mononen@visma.com

Muutoksia resursseihin getsalesinvoicelist.nv ja getorder.nv / Changes in resources

29-09-2020 9:08 am posted by elina.mononen@visma.com

Resurssi salesinvoicelist.nv palauttaa nyt myös haettavien myyntitilausten tilat. Lisäksi resurssia voi rajata parametrilla "invoicestatus" tilauksen tilan mukaan. Mahdolliset tilat: undelivered, delivered, billed.

 

Resurssi getorder.nv palauttaa nyt myös myyntitilausrivin tilan elementissä "LineStatus". Mahdolliset tilat: undelivered, delivered, billed.

 

4SalesInvoiceProductLineAggregaatti0...n  
5NetvisorKeyMerkkijono1Laskurivin ID17536
5LineStatusMerkkijono1Tilausrivin tila. Mahdolliset arvot: undelivered, delivered, billedBilled

 

----

 

Resource salesinvoicelist.nv now returns the sales order status of the retreived sales orders. In addition, the parameter "invoicestatus"  can also be used for sales orders. Possible values: undelivered, delivered, billed.

 

The resource getorder.nv now returns the sales order product line status in element "LineStatus". Possible values: undelivered, delivered, billed.

 

4SalesInvoiceProductLineAggr.0...n  
5NetvisorKeyString1Id of the product line17536
5LineStatusString1Status of the sales order product linebilled

S

Samuli Virtanen

16-12-2021 12:45 am posted by Samuli Virtanen

Teidän kannattaisi tarkistaa nuo linkit: viestin sisällössä olevat URL:it palauttavat "The page you were looking for doesn't exist"-vastauksen.

Netvisorin ohjeissa ja henkilöstönne lähettämissä sähköpostiviesteissä on myös paljon näitä ei-toimivia linkkejä jaossa.

Jokin on hieman pielessä, jos joutuu käyttämään useasti Google-hakua, että löytää nopeasti API-ohjeen oikeaan kohtaan...

E

Elina Toiviainen

16-12-2021 10:42 am posted by Elina Toiviainen

Moi Samuli!


Nämä on meillä työn alla. Tukiportaalimme on siirtynyt uuteen osoitteeseen, joten näissä vanhemmista ennen siirtoa tehdyissä julkaisuissa on vielä vanhoja linkkejä. Korjaamme nämä vielä tämän vuoden aikana, pahoittelut harmista!

Login or Signup to post a comment