Start a new topic
A

Anonymous

Tapahtumaseuranta kadottaa tehdyn työn

11-12-2020 8:50 am posted by Anonymous

Hei,

Tällä hetkellä tilin sisäistä tapahtumaseurantaa käytetään yleisimmin esim. pienimuotoiseen saatava- ja velkaseurantaan. Lisäksi tällä työkalulla ohjataan käyttöohjeissa seuraamaan kuittien ja luottokorttilaskujen välistä tilannetta.

 

Tapahtumaseurannan työkalu on hidas käyttää. Tapahtuma valitaan ja odotellaan, että vaihtoehdot kohdistukselle latautuvat ja sen jälkeen rullataan koko sivun pohjalle tallentamaan tehty kohdistus. Voisiko tätä prosessia nopeuttaa tai esim. hakea jollain ajolla ehdotuksia kohdistuksista tai klikkaamalla riviparia, jotka kohdistuvat keskenään (vähän niin kuin kohdistus ostotilauksissa) ja vasta lopuksi tallennetaan/hyväksytään kohdistukset?

 

Toinen itse asiassa suurempi ongelma tapahtumaseurannan työkalussa on linkitysten purkautuminen, jos luottokorttilaskuun tehdään muutoksia. Jos edellisen kuun lasku saapuu 4. päivä, raportointi pitäisi olla valmis 12. päivä ja luottokorttien tapahtumia on 10korttia ja 20 000 euroa, olisi todella kätevää päästä kohdistushommiin asap. Nyt olet saattanut tehdä hirveän työn kuittien yhdistämisessä ja mikä tahansa muutos ostolaskulle (ei edes jo kohdistetulle riville) kaataa korttitalon ja aloitat alusta. Tällä hetkellä seurannan vuoksi kannattaa melkein suositella jotain muuta kuittisovellusta, jos kortteja on enemmän kuin 3. ��

 

Login or Signup to post a comment