Start a new topic
A

Anonymous

Netvisor mobiilisovellukseen rajausmahdollisuuksia ja notifikaatioita

10-03-2021 11:32 am posted by Anonymous (Updated 21-05-2021 by Sini Alamäki)

Hei,

Netvisorin mobiilisovelluksella (managerilla) on todella vaikea rajata käsiteltäviä laskuja - oikeastaan mitenkään. Tämä ei toimi ollenkaan, jos olet kaikki laskut näkevä henkilö, mutta käsittelet vain sinulle tarkastettavaksi suunnatut laskut. Managerissa ei ole "minulle kohdistetut"-rajausta tai minulla käsittelyssä: tarkastettavat laskut -rajausta millään lailla. Tämä aiheuttaa kierron ohituksia, eikä käyttäjä välttämättä tiedä koska tai mitä laskuja pitäisi tarkastaa/hyväksyä.

 

En löytänyt sovelluksesta myöskään minkäänlaista muistutusominaisuutta, jossa voisi määrittää mistä asioista tulisi vaikka notifikaatio - tässäkin avainasemassa, että huomio nousee vain niistä laskuista jotka todellisuudessa odottaa käyttäjän käsittelyä ja sovelluksen avatessa rajaus on jo tehty. Notifikaatio olisi hyvä saada myös pois, mutta yrittäjällä/yritysjohtajalla, jolla sähköposti tulvii muutenkin, niin puhelin voisi herätellä hoitamaan kiireisimmät laskut (vaikka eräpäiväjärjestyksessä) eteenpäin maksettavaksi. 

1 Comment

S

Sini Alamäki

21-05-2021 3:09 pm posted by Sini Alamäki

Hei Ida 

 

Juteltiinkin nämä läpi eilen Solutions'21-tapahtumassa. Suurkiitos keskustelusta! Muillekin communitylaisille tiedoksi, että kehitysehdotukset on viety eteenpäin Visma Managerin kehitystiimille. 

 

Muistutustoiminto on näistä ehdotuksista se, joka todennäköisimmin nousee työn alle tulevaisuudessa. Tämä selkeytyy toivottavasti jo tulevan kesälomakauden jälkeen. 

Login or Signup to post a comment