Start a new topic
A

Anonymous

Ostolaskurivien jälleen laskuttaminen

10-02-2020 4:04 pm posted by Anonymous

Netvisoriin on tullut käyttökelpoinen toiminto, jolla voi edelleen laskuttaa ostolaskujen rivejä. Tuota olen jo pitkään harrastanut copy/paste menetelmällä. Toiminto ei vain toimi loppuun asti. Teknisesti siis toimii hienosti, mutta kuten NV ohjeestakin käy ilmi voidaan kopioida riviselitteitä. Kun lähdetään selaamaan ostolaskujen rivejä, niin 95% ostolaskuissa on RIVISELITE tyhjä. Lopuissa 5% sinne on merkattu jotain käyttökelvotonta. Näin ainakin meidän ostolaskuillamme on.

Ehdotus.
Jotta homma toimisi, niin pitäisi voida kopioida NIMIKE. Juuri nimike-sarakkeessa on se käyttökelpoinen tieto ja kyseinen toiminto toimisi loistavasti. NIMIKKEESSÄ on tuotteen toimittajan antama nimi eli se käyttökelpoinen tieto. Vaihtoehtoisesti Netvisor kysyisi kumpaako tietoa haluaa kopioida. 
 Itse en siis käytä valmiiksi perustettuja/hinnoiteltuja tuotteita vaan ns. yleistuotteita kuten työ tai tarvikkeet jne. Toimintohan tukee ymmärtääkseni haluamaani tapaa, kun oletustuotteen voi käydä asettamassa jälleen laskutuksen oletuksiin. Mielestäni tämä toiminnallisuus jää puutteelliseksi ilman tuota muutosta. Mitäpä mieltä olette asiasta.

Login or Signup to post a comment