Start a new topic
A

Anonymous

Toimituksen vastaanottoon hyllypaikka näkyviin

17-06-2020 9:14 am posted by Anonymous

Toimituksen vastaanotossa olisi hyvä nähdä myös tuotteen hyllypaikka, jotta asiakas pystyy merkkaamaan hyllypaikan tuotteeseen heti, eikä hyllypaikkaa tarvitse käydä katsomassa varastotapahtumien kautta.


1 person likes this idea
Reply

P

Petri Salminen

03-08-2022 11:45 am posted by Petri Salminen

Ehdottomasti hyvä parannus, helpottaa tavaran vastaanottoa. Lisäksi tarvittaisiin hyllypaikat näkyviin esim. tuotelistausta katsottaessa. Nyt näkyy vain varasto, mutta hyllypaikkaa on vaikea löytää.

K

Kari Kinnunen

03-08-2022 12:03 pm posted by Kari Kinnunen

Moi Petri,


Tuotelistaukseen saa myös hyllypaikan näkyviin, kun valitsee sen ensin sarakkeista. Eli Näytä sarakkeet | Varastotiedot | Hyllypaikka, täppä siihen ja sitten painaa Päivitä näkymä


image


P

Petri Salminen

03-08-2022 12:34 pm posted by Petri Salminen

Oli valittuna, mutta tavara on oikeasti siirretty varastokirjauksella eri hyllyyn. Eikös tämä ole vain tuotteen takana olevan tiedon oletushylly?

K

Kari Kinnunen

03-08-2022 12:45 pm posted by Kari Kinnunen

Ah, aivan - tuo tosiaan näyttää vain oletushyllypaikkaa.

P

Petri Salminen

04-08-2022 8:05 am posted by Petri Salminen

Meillä on tuo laajennettu tuotehallinta käytössä ja sitä kautta varastonhaliinta. Näin lyhyellä tutkimisella näyttää aika suppealta toiminnolta ja hankalalta vaihtaa tavaroiden varastoja saati hyllyjä. Onko tähän tulossa jotain parannusta?

Milla Hiltunen

Visma

19-08-2022 2:55 pm posted by Milla Hiltunen

Hei Petri! 


Laittaisitko tästä meille vielä tukipyynnön jossa avataan hieman lisää tuota miten tavaroiden varastoja/hyllyjä niin käymme tämän läpi tuotekehityksemme kanssa. Kiitos! :) 


Teveisin, Milla / Netvisor

P

Petri Salminen

19-08-2022 3:26 pm posted by Petri Salminen

Kun tuote otetaan vastaan, niin saisi valita varaston ja hyllypaikan jo ostotilaukselta ja tehdä vastaanoton siinä samalla eikä tarvitse mennä varastotapahtumiin enää erikseen. Myös, kun siirretään osa tavaroista toiseen hyllyyn, niin täytyy mennä ohjeen mukaisesti muuttamaan saldoja tuotelistauksen kautta. Tämä on aika hankalaa. Alla teidän ohje:

Hyllypaikan vaihto

Jos halutaan siirtää olemassa oleva tuote olemassa olevalta hyllypaikalta uudelle hyllypaikalle, niin tämä uusi hyllypaikka pitää perustaa oikean varaston alle. Sitten haetaan tuote tuotelistauksesta ja viedään se käsittelykoriin. Otetaan talteen tuotteen varastomäärä tai tarvittaessa tarkistetaan itse varastosta tuotteen oikea varastomäärä. Inventoidaan varasto nollaksi laittamalla varastomäärän kohdalle arvon nolla. Tällöin myös vanha hyllypaikka tyhjenee.  Tämän jälkeen mennään tuotteelle ja vaihdetaan siinä tuotteen taakse uusi oikea hyllypaikka ja poistetaan vanha hyllypaikka tuotteen takaa. Tämän jälkeen tehdään tuotelistauksesta käsittelykorin kautta uusi inventaariokirjaus oikealle määrälle tähän varastoon, jolloin taustalla tuote myös siirtyy uudelle hyllypaikalle.


Voisiko olla samantyylisesti kuin varastonsiirrossa eli kun tavaraa vaihdetaan varastosta toiseen, valitaan tuote, kohdevarasto ja kpl -määrä ja se on siinä. Samoin voisi olla hyllypaikat tässä näkymässä, joten hyllystä toiseen pitäisi tavaran siirtyä helposti.

Toki tämä täytyy sitten näkyä myös keräyslistoissa, joissa nyt vain oletusvarasto näkyvissä, eikä välttämättä, missä niitä oikeasti on.

Milla Hiltunen

Visma

25-08-2022 2:17 pm posted by Milla Hiltunen

Hei Petri,


Kiitos tarkemmasta kuvauksesta. Vien tämän eteenpäin tuotekehityksellemme.


Terveisin, Milla / Netvisor

P

Petri Salminen

07-12-2022 12:43 pm posted by Petri Salminen

Onko tästä kuulunut mitään? Milloin olisi käytettävissä?

Minna Kuusela

Visma

15-12-2022 9:32 am posted by Minna Kuusela

Hei Petri,

Toistaiseksi tähän ei valitettavasti ole vielä antaa mitään tarkempaa parannusaikataulua.

Nykyisin tämä ei kuitenkaan ole enää aivan yhtä vaikea operaatio. Hyllypaikan valinta löytyy suoraan varastotapahtumilta. Voi siis tehdä vaikka "uusi varastotapahtuma" toiminnon kautta ensin vähentävän inventoinnin kohdistuen siihen erään ja hyllypaikkaan josta tavaraa siirretään ja sitten lisäävän inventoinnin sille hyllypaikalle johon tavarat halutaan siirtää. Jos eräseuranta on käytössä, niin vähentävä hyllypaikan inventointi tapahtuma pitää linkittää eriin josta tavaraa siirretään. Tuotteen takana on edelleen tuotteen oletushyllypaikat per varasto, mutta oletuksesta voi siis poiketa vaihtamalla hyllypaikan varastotapahtumalta.

Terveisin, Minna / Netvisor

Login or Signup to post a comment