Start a new topic
A

Anonymous

Ostotilausosion kehittäminen

12-11-2021 7:49 pm posted by Anonymous

Hei,

Meillä on nyt tullut muutamia asiakkaita ostotilausosion ja varastohallinnan käyttäjiksi ja niissä on paljastunut useita puutteita, joihin toivottaisiin pikaisesti parannuksia;

 

1. Ostotilausarkistosta pitäisi pystyä katsomaan koska tilaus on vastaanotettu. Nyt saadaan listaan vain tieto koska on ollut oletettu toimitusajankohta, mutta sehän ei välttämättä pidä lainkaan paikkansa. Nyt tilinpäätöksessä on vaikea saada tietoa mihin toimituksiin on tullut ennakkolasku (tavara ei varastossa, eikä siis saisi olla vielä kuluakaan).

2. Ostotilaukselle pitäisi saada valita erillinen toimituspaikka, nyt tieto tulee yrityksen perustiedoista. Monilla yrityksillä on varasto, joka ei ole yrityksen virallinen toimipaikka ja tämä pitäisi voida helposti valita tilaukselle.

3. Ostotilaukselle pitää tulla maakoodi, vaikka se olisi Suomi. Nyt ulkomaille lähetettävissä ostotilauksissa ei näy maakoodia toimitusosoitteessa, jos se on Suomi.

4. Osatoimitetuista ostotilauksista pitäisi listauksessa nähdä paljonko on toimitetun ja toimittamattoman tavaran arvo. Vaikuttaa jälleen kerran jaksotuksiin, mistä on jo maksettu (eli onko kulua vai ennakkoa)

Login or Signup to post a comment