Start a new topic
A

Anonymous

Erääntyneisiin tilisiirtoihin automaattinen maksupäivän päivitys

12-11-2021 7:56 pm posted by Anonymous (Updated 27-11-2020 by Anonymous)

Jep, juuri näin. Olin juuri tulossa kirjoittamaan samaa ideaa, kun muokkaus ei ole vieläkään mahdollista. Tämä olisi jopa tärkeämpi ominaisuus, kuin se, että tilisiirtoa pystyisi muokkaamaan. Koska useimmissa tapauksissa tärkeintä olisi vain saada tilisiirto edes maksuun, eikä muokata sitä. 


E

Elina Mykkänen

02-07-2021 9:23 am posted by Elina Mykkänen

Hei Krista,

 

olemme toteuttaneet muutoksen, jossa tilisiirron menneisyydessä oleva eräpäivä päivittyy kuluvaan päivään maksatushetkellä, ja muutos on viety tuotantoon 22.4.2021. 

 

Mukavaa kesän jatkoa!

A

Anonymous

12-11-2021 7:56 pm posted by Anonymous

Ulkoisten tilisiirtojen käsittely Netvisorissa on tällä hetkellä työlästä, jos tilisiirron eräpäivä on jo mennyt. Ulkoista tilisiirtoa ei voi muokata, vaan tämä joudutaan muodostamaan kokonaan uudelleen. Tilisiirtoihin olisikin hyvä saada vastaava maksupäivän päivitys mahdollisuus, kuin ostolaskuja maksettaessa (kun erääntynyt ostolasku laitetaan maksuun, muuttaa Netvisor automaattisesti maksupäiväksi kuluvan päivän).

 

Ulkoisen tilisiirron muokkaaminenkin olisi tarpeellinen ominaisuus, mutta tästä on jo aiempi idea olemassa https://community.visma.com/t5/Netvisor-ideointi/Ulkoiset-tilisiirrot-muokattaviksi/idi-p/250744 .

Login or Signup to post a comment