Start a new topic
A

Anonymous

Työajan kirjaaminen mobiilisovelluksessa

08-10-2020 2:01 pm posted by Anonymous (Updated 20-05-2021 by Anonymous)

Työajan kirjaamisiin mobiilisovellukseen olisi hyvä saada "nappi" jolla kerrotaan työajan alkavan "NYT" ja päättyvän "NYT". Samoin tauko alkaa nyt ja päättyy nyt.

Helpottaa huomattavasti työajan kirjaamista, kun ei tarvitse erikseen kirjata tunteja laskentakohteille, vaan käytetään pelkästään työajan ja liukuman seurantaan. Tällä hetkellä tilanne on, että työpäivän päätteeksi voi kirjata tulo ja lähtöajan sekä tauon. 


S

Sini Alamäki

09-10-2020 9:12 am posted by Sini Alamäki

Hei Anna-Maria

 

Kiitos kehitysehdotuksesta mobiilisovellukseen! Idea on hyvä, mutta tällä hetkellä keskitymme mobiilisovelluksen kehityksessä muihin teemoihin eikä tämä ole aktiivisesti edistettävien asioiden listalla. Tuntikirjauksiinkin tullaan vielä palaamaan joskus myöhemmin, jolloin voimme tarkemmin arvioida myös tätä ideaa. 

 

Nykyisin tuntikirjauksissa on kaksi eri vaihtoehtoa, jotka määritellään yritystasolla palkkamallikohtaisesti: mainitsemasi alku- ja loppuajan mukaan kirjaaminen sekä työajan merkitseminen tunteina yhteensä. 

A

Anonymous

20-05-2021 12:54 pm posted by Anonymous

Olisi todella olennainen osa ihan normaalia työajankirjaamista, että työajan saisi alkamaan ja päättymään yhdellä klikkauksella ja tarvittaessa sitten pääsy muokkaamaan tietoa. Tämä appi jää nyt usealta firmalta ottamatta käyttöön ihan vain tämän perusominaisuuden puuttumisen vuoksi.

Jos apissa voisi edes käsin syöttää alkamisajan ja tallentaa sen aamulla kun tulee töihin ja päivän päätteeksi lisätä ja tallentaa lopetusajan niin tällä olisi jotain toivoa, mutta nyt pitää päivän lopuksi muistaa mihin aikaan tuli töihin ja kirjata koko päivän työaika yhdellä kertaa.  Lopputulos on se, että työntekijät kirjaavat joka päivälle täydet normitunnit koska eivät jaksa säätää todellisten tuntien kanssa. 

Login or Signup to post a comment