Start a new topic
J

Johanna Guldbrand

Verokortin kertymätiedot

10-02-2022 3:20 pm posted by Johanna Guldbrand

Palkkalaskelmalle tulisi näkyä henkilön voimassa olevan verokortin kertymätiedot. Tällöin palkansaaja näkee suoraan palkkalaskelmalta voimassa olevan verokortin kertymän.

Tällä hetkellä palkkalaskelmalla näkyy ainoastaan verokortin tiedot ja palkkakertymät vuoden alusta.

Tässä muutama esimerkki, missä tilanne tulee esiin:

a) jos palkansaaja ei tee muutosverokorttia, tulee verokortti voimaan 1.2. Tällöin vuoden alusta saldoa ei voida käyttää, koska tammikuun palkka mennyt ed.vuoden verokortilla.

b) jos palkansaaja tekee useamman muutosverokortin kalenterivuoden aikana, ei hän näe mistään voimassa olevan kortin kertymiä.

Tämän pitäisi olla mielestäni aivan perusjuttu mikä päitäisi näkyä palkkalaskelmilla. Nyt tilanne on se, että palkansaajat voivat virheellisesti verrata verokorttitietoa ja vuoden alun kertymää, mikä useassa tapauksessa on virheellinen verokortin tullessa voimaan helmikuun alusta.

Jos asiaan on jokin muu ratkaisu, kuulisin sen mielelläni.


1 person likes this idea
Reply

Maiju Soljasalo

28-02-2022 9:09 am posted by Maiju Soljasalo

Hei Johanna! Tiesitkö, että Netvisor-mobiilisovelluksessa palkansaajat voivat seurata "Oma työsuhde" -sivulta verokortin tulorajaa? Siellä näytetään nykytilanne ja ennuste verokortin tulorajan riittävyydestä. Ohessa tukisivujen käyttöohje Netvisor mobiilisovelluksesta: https://support.netvisor.fi/fi/support/solutions/articles/77000465953-netvisor-mobiilisovellus

image


J

Johanna Guldbrand

21-03-2022 2:17 pm posted by Johanna Guldbrand

Hei,

Miten siinä tapauksessa kun työntekijät eivät käytä Netvisor-mobiilisovellusta? 


Yst,

Johanna

Maiju Soljasalo

09-05-2022 1:59 pm posted by Maiju Soljasalo

Hei Johanna,


mikäli palkansaaja on lisätty Netvisorin käyttäjäksi, voi hän kirjautua Netvisoriin ja tarkastella omia palkkatietojaan ja raportteja suoraan Netvisorista.


Koostamme jatkuvasti muutostarpeita ja teemme suunnitelmia ohjelman kehittämiseen, joita työstetään Netvisorin käytön parantamiseen. 

Välitän tämän palautteesi vielä eteenpäin ohjelmiston suunnittelijoiden tietoon ja otamme tämän huomioon siinä kohtaa, kun kehitämme Netvisorin verokortteja ja palkansaajan raportointia.


Ohjelmaan tehdyistä parannuksista tiedotamme viikoittain Netvisor -viikkopäivitys julkaisu tiedotteissa.


Kiitän kiinnostuksestasi Netvisorin kehittämistä kohtaan!


Login or Signup to post a comment