Aloita uusi aihe
A

Anonymous

Kirjanpitoaineiston integraatio

21-12-2017 9:37 am tekijä Anonymous

Moi,

olen toteuttamassa Netvisoriin kohdistuvaa rajapintahakua, jolla haetaan kirjanpitoaineisto (accountingledger.nv). Ongelmana on rajapintakutsussa käytetyt parametrit, joista yksi ei toimi.

Rajapinnalle menevät parametrit ovat StartDate, EndDate ja NetvisorKeyList. Rajapinta palauttaa päivämäärärajausten mukaiset kirjanpitoaineistot, mutta NetvisorKeyList-parametrin arvolla ei ole mitään vaikutusta palautettavaan aineistoon. Olen asettanut NetvisorKeyList-parametriin testimielessä kiinteästi 1-n arvoa, mutta rajapinta palauttaa kaikissa tapauksissa päivämäärärajausten mukaiset aineistot. NetvisorKeyList-parametriin syötetyt arvot olleet muodoltaan esim. 100 tai 100,102,200.

Rajapinnan dokumentin mukaan kyseisellä resurssilla on käytössä NetvisorKeyList-parametri. Miten saisin rajapinnan palauttamaan NetvisorKeyList-parametrin mukaiset arvot?


Tapio Naumanen

21-12-2017 4:38 pm tekijä Tapio Naumanen

Moi Janne ​!

Jostakin syystä dokumentaatiossa on kuvattuna tuo parametri mutta valitettavasti tuollaista ei ole. Päivitin dokumentaation tuoltaosin.

Eli tuo pitää tehdä niin, että asettaa hakuun tarpeeksi laajan aikavälin ja oman päädyn client sitten parsii halutut tositteet.

Jos näet, että tuolle toiminnolle olisi tarvetta niin voit jättää siitä idean täällä: Ohjelmistorajapintaideointi

Mukavaa joulun odotusta!

Ystävällisin terveisin

Tapio

A

Anonymous

22-12-2017 9:13 am tekijä Anonymous

Moi,

kiitos vastauksesta. Mielestäni tuo toiminto olisi tarpeellinen etenkin suorituskyvyn näkökulmasta, ettei käyttäjän tarvitse hakea päivämäärajauksilla X määrää rivejä vaan haun voisi kohdistaa suoraan haluamiinsa riveihin.

Kirjaudu tai Rekisteröidy lähettääksesi kommentin