Aloita uusi aihe
A

Anonymous

Tilauksiin tilausvahvistus/lähete sähköpostilla

18-11-2016 2:30 pm tekijä Anonymous

Toivoisin myyntitilauksiin mahdollisuuden lähettää tilausvahvistuksen sähköpostilla samoin kuin myyntilaskujen lähetys onnistuu nyt. Tilauksen osalta olisi äärimmäisen kätevää, että lähetteen/tilausvahvistuksen voisi lähettää asiakkaalle myös sähköpostilla eikä vain verkkolaskuna tai postilla. Tämä lisäisi juohevuutta ja ketteryyttä kaikille käyttäjille, joilta tilausvahvistuksia mahdollisesti lähtee asiakkailleen.

Nyt tilaus tulee tulostaa paikallisesti, tallentaa ja liittää oman sähköpostin mukaan. Tämä on mielestäni turhaa, vaan myyntitilauksen lähetys tulisi toimia kuten myyntilaskun lähetys nyt toimii.


A

Anonymous

31-01-2017 11:27 am tekijä Anonymous

Tämä päivitys on myös meille tärkeä. Nyt menee aikaa hukkaan kun tilausvahvistusta ei saada suoraan lähtemään Netvisorin kautta sähköpostitse asiakkaalle. Tässä olisi tärkeä huomioida myös mahdollisuus syöttää asiakkaalle useita sähköpostiosoitteita, joista voi valita tilaajan, jolle tilausvahvistus lähetetään. Isommilla asiakkailla on useampia ostajia ja toimipisteitä.

J

Jani Korhola

21-02-2018 10:51 am tekijä Jani Korhola

Hei Olli,

Tämä ominaisuus on tulossa tässä kevään aikana.

Laura Sainio

12-04-2018 5:35 pm tekijä Laura Sainio

Hei!

Tilaukset, tilausvahvistukset, tarjoukset ja ostotilaukset voidaan nyt lähettää myös sähköpostitse. Tilaukset lähtevät asiakaskortilla olevaan laskutussähköpostiosoitteeseen, ja ostotilausten puolella vastaanottava osoite on toimittajan yhteystietoihin talletettava sähköpostiosoite.

A

Anonymous

13-04-2018 10:00 am tekijä Anonymous

Hei!

Ei palvele ainakaan meitä. Asiakkailla on useita eri toimipaikkoja ja tilausvahvistus pitää lähettää tilaajalle.

A

Anonymous

13-04-2018 11:01 am tekijä Anonymous

Moi,

hyvä homma tämä.

A

Anonymous

10-10-2019 9:11 am tekijä Anonymous

Hei,

Saisiko tähän opastusta, miten tuon tilausvahvistuksen saa käyttöön? Ja koskeehan tämä Netvisoria?

Nyt meillä on Tilauksen kohdalla valittavissa seuraavat:

  • Tilaus
  • Tilaus + tilisiirto
  • Lähete
  • Lähete hinnoilla
  • Pro forma

Mistä siis tilausvahvistuksen voi valita käyttöön?

R

Rane Olsen

Visma

10-10-2019 10:16 am tekijä Rane Olsen

Moi Suvi-Päivi,

 

Kun valitset Tilaus tai Tilaus + tilisiirto, niin tulosteessa lukee Tilaus / Vahvistus, eli tuo yksi ja sama tuloste on myös tilausvahvistus:

Screenshot 2019-10-10 at 10.14.58.png

A

Anonymous

10-10-2019 10:27 am tekijä Anonymous

Hienoa!

 

Paljon kiitoksia nopeasta vastauksesta! Tämän voisi lisätä mielestäni myös ohjeisiin ��

R

Rane Olsen

Visma

10-10-2019 10:41 am tekijä Rane Olsen

Päivitin Avoimet myyntitilaukset -sivun ohjetta.

A

Anonymous

11-10-2019 7:58 am tekijä Anonymous

Tähän liittyen vielä. Jos nyt haluamme laittaa lähetteen tilauksen mukaan, onko tämä tilauksen tulostusmuoto käytävä muuttamassa asiakkaan takaa ennen tulostusta vai onko muuta konstia?

R

Rane Olsen

Visma

11-10-2019 8:21 am tekijä Rane Olsen

Moi Suvi-Päivi,

 

Jos tilaus ja lähete postitetaan asiakkaalle itse, niin vie tilaus normaalisti tulostukseen ja vaihda tulostuksessa tulostusmuodoksi "Lähete" ja tulosta se paperille. Sen jälkeen vaihda tulostusmuodoksi toinen tilauksista ja tulosta se paperille.

Screenshot 2019-10-11 at 8.15.42.png

Mikäli lähetys tehdään tulostuspalvelun kautta, niin ensin pitää tulostaa lähete omalle koneelle PDF-muotoon ja sitten se liitetään tilaukselle ja merkitään tulostettavaksi. Tämän jälkeen tilaus voidaan tulostaa tilauksena tulostuspalveluun ja liitetiedosto tulostuu tilauksen mukaan.

Jonkun verran pitää siis kikkailla jos haluaa molemmat samaan lähetykseen. Itse ehkä lähettäisin molemmat erikseen, niin ei tarvitsisi kikkailla.

A

Anonymous

11-10-2019 9:18 am tekijä Anonymous

Käytännössä tilausvahvistus lähetetään sähköpostitse asiakkaalle heti tilauksen tultua ja lähete liitetään paperille tulostettuna kuorman mukaan, kun tilaus on valmis.

 

Täytyy kokeilla noiden ohjeiden mukaan -ihan heti ei aukene vain lukemalla.

R

Rane Olsen

Visma

11-10-2019 9:31 am tekijä Rane Olsen

Tarvitseeko siihen kuorman mukaan sitten enää sitä tilausvahvistusta laittaa edes? Yleinen käytäntö lie lähetteen liittäminen pelkästään, tosin joskus olen saanut itse sekä tilausvahvistuksen että lähetteen.

A

Anonymous

11-10-2019 10:13 am tekijä Anonymous

No ei. Tilausvahvistus lähetetään heti tilauksen tultua sähköpostitse asiakkaalle (joka sitä vaatii, harvassa nämä ovat). Lähete puolestaan laitetaan aina tilauksen mukaan ja vain lähete, ei enää tilausvahvistusta.

Ongelma on tässä se, jos asiakkaan tilauksen tulostusmuotona on "Tilaus" tuota tilausvahvistusta varten, niin lähete-nimellä ei saa tulostettua paperia ilman, että käy asiakkaan perustiedoista ensin muuttamassa tuon tulostusmuodon Lähetteeksi. Vai enkö nyt ymmärrä jotain niksiä? Ja sitten muuttaa taas takaisin Tilaukseksi, että tilausvahvistus onnistuu seuraavaan tilaukseen.

Kirjaudu tai Rekisteröidy lähettääksesi kommentin