Aloita uusi aihe
A

Anonymous

Kassavirtaennuste, Factoring

02-12-2015 9:24 am tekijä Anonymous

Kassavirtaennusteeseen tulee ehdottomasti saada vähintään kaksi eri myyntilaskutaulukkoa Myynnin alle.

Toinen olisi normaali myyntisaatavat ja toinen factoring-saatavat.

Taulukkoon pitäisi pystyä sitten vielä määrittelemään Factoring-saatavien prosentti mitkä tuloutuvat heti ja millä prosentilla pääsääntöisesti.

Muutoin tästä taulukosta ei ole mitään hyötyä niille joilla on factoring käytössä ja juurikin näiden yhtiöiden kassavirtaennuste pitäisi olla mahdollisimman tarkka.


1 henkilö pitää tästä ideasta
Vastaa

J

Jani Korhola

15-11-2017 9:59 am tekijä Jani Korhola

Hei Kirsi.

Arkistoin toiveen sillä se on ollut pitkään avoinna ilman riittävää kannatusta. Kirjasin tämän kuitenkin kehitystoiveeksi meidän kassavirtaennusteen jatkokehityksen työlistalle. Kun tämä työ aloitetaan niin silloin päätetään että toteutetaanko tätä. Aikataulua ei ole tällä hetkellä tiedossa.

P

Petri Salminen

31-10-2022 2:33 pm tekijä Petri Salminen

Kassavirtaennuste ei ota huomioon eri toimitusaikoja samalla tilauksella. Nyt ennustaa eräpäivän mukaan, joka lasketaan myyntitilauksen luomisen perusteella, eikä toimituspäivän mukaan. Ei tällä laskelmalla mitään voi seurata/ennakoida.

Yleisesti näistä kehityksistä; täälä paljon hyviä ideoita, joita pitäisi toteuttaa, mutta kannatuksen vähäisyyden vuoksi jäävät unholaan vaikka varmasti olisi enemmän tarvetta kuin nyt antaa ymmärtää. Nämä ideat pitäisi olla jossain kootusti listattuna ja sinne äänestys pystyyn. Nyt hukkuu tännä massaan.


Teidänkin vastaukset tulee aikas myöhään näihin ideoihin, että saattaa yrityksillä ohjelmistot vaihtua tämänkin takia toisiin aika nopeasti. Tämä nyt perustuu tuohon edellä olevaan tietoon eli 12.2.2015 idea laitettu ja vastattu 15.11.2017 eli n. 2.5 vuotta sen jälkeen.

image


Kirjaudu tai Rekisteröidy lähettääksesi kommentin