Korko- ja perintäasetuksiin pääsee kohdasta Myynti > Korko ja perintä > Korko- ja perintäasetukset. Näkymää varten käyttäjällä on oltava toimintokohtaisissa oikeuksissa asetettuna lukuoikeus "Myyntireskontran perustoiminnot", muokkausoikeus "Myynninraportoinnin työkalut" ja muokkausoikeus "Perustietojen hallinta"-osioihin.

Koronlaskentakiellot

Koronlaskentakiellot -välilehdellä voi lisätä, muokata ja poistaa koronlaskentakieltoja. Kun koronlaskentakiellon avaan sen kuvausta klikkaamalla, avautuu näkymä jossa sitä voi muokata tai sen voi poistaa.

Perintätekstit

Perintätekstit -välilehdeltä löytyy muistutukseen ja perintään liittyvät oletusmuotoiset tekstit. Perintätekstit ovat yhteiset kaikille asiakkaille. Tekstit voidaan antaa kolmella kielellä (suomi, ruotsi, englanti). Järjestelmä täyttää automaattisesti muistutus- ja perintälaskuille seuraavat kohdat:

• [viimeisimmän viiteaineiston päiväys]: Järjestelmä korvaa tämän viimeisimmän käsitellyn pankkiaineiston (saapuvat viitemaksut) päiväyksellä. Tekstiä hakasulkeiden sisällä ei saa muuttaa, se on komento/ohjaustieto. Komennon voi kuitenkin kopioida tuollaisenaan englannin- tai ruotsinkielisille teksteille.
  • [kehotuspäiväys + 4 arkipäivää]: Järjestelmä korvaa tämän asiakkaalle päiväyksenä, jolloin asia siirretään perintään (maksukehotuksen tekopäivä + neljä arkipäivää). Tekstiä hakasulkeiden sisällä ei saa muuttaa, se on komento/ohjaustieto. Komennon voi kuitenkin kopioida tuollaisenaan englannin- tai ruotsinkielisille teksteille.
  • Perintä-kohdassa olevat hakasulkeissa olevat tiedot pitää korvata itse, ne eivät ole komentoja/ohjaustietoja.

Kun olet tehnyt haluamasi muutokset/lisäykset, valitse "Päivitä". Mikäli haluat kumota muutokset, valitse tällöin "Kumoa"

Perintäpalveluiden asetukset

Visman perintä- ja huomautuspalvelut ovat helposti käytettävissäsi suoraan Netvisorista. Voit käyttää palvelua oman tarpeesi mukaan, ilman sitovaa vuosimaksua. Palvelun käyttöönotto onnistuu Netvisor Storesta.

Välilehdeltä "Intrum Oy:n perintätekstit" voit halutessasi aktivoida Intrum oy:n perintäpalvelut:

Aiheesta on kerrottu tarkemmin täällä.