Avoimet tarjoukset -luetteloon pääsee kohdasta Myynti > Tarjoukset > Avoimet tarjoukset. Näkymässä näytetään myyntitarjoukset, joita ei ole arkistoitu.

Tarjousluettelossa (Myynti > Tarjoukset > Tarjousluettelo) näytetään lisäksi tarjoukset, jotka on arkistoitu. Näkymien yläreunassa näkyy neljä välilehteä, joista pääsee navigoimaan Avoimien tarjousten, Avoimien myyntitilausten, Tarjousluettelon sekä Myyntitilausluettelon välillä.

Perushaku
Hakukentässä voi hakea myyntitarjouksia tarjouksen numeron, viitenumeron, asiakkaan tai y-tunnuksen perusteella.

Perushakua on mahdollista tarkentaa hakukentän oikealla puolella olevasta alasvetovalikosta. Alasvetovalikosta valitaan yksi tai useampi hakutermi, jonka jälkeen listataan hakua vastaavat tarjoukset. Hakuehdot tulevat mukaan hakuun, kun hakuikkuna on auki. Mikäli ikkuna on kiinni, perushaku toimii ilman erillisiä hakutekijöitä.
Laajennettu haku
Tällä toiminnallisuudella hakua voi rajata yhdellä tai useammalla hakuehdolla. Hakuehtoja voi lisätä ja poistaa "+" ja "-" -painikkeista. Haun voi tallentaa myöhempää käyttöä varten kohdasta "Tallenna muutokset". Tämän jälkeen tallennettu haku löytyy Avoimet tarjoukset -näkymässä hakukenttien oikealla puolella.

Näytä sarakkeet
Toiminnon avulla voidaan määritellä mitä tietoja halutaan näkyviin listaukseen. Ensin valitaan tiedot ja sitten "Päivitä näkymä" -valinnalla tallennetaan valinnat. Valinnat tallentuu ja ovat ennallaan kun näkymään tullaan uudestaan.

Ryhmittele
Tämän avulla voi määritellä minkä perusteella listauksen ryhmittely tehdään tai poistaa ryhmittelyn kokonaan. Oletuksena tässä on Tila.

Päivitä näkymä
Sarakkeisiin ja ryhmittelyyn tehdyt muutokset tallentuu, kun valitaan "Päivitä näkymä".

Palauta oletukset
Toiminto palauttaa oletuksena olleet asetukset ja valinnat.

Tallenna Excel- tiedostona
Listauksen voi viedä tällä toiminnolla Exceliin.

Rivikohtaiset toimintonapit
Rivin lopusta löytyvän sinisen nuolipainikkeen avulla on mahdollista käsitellä yksittäistä tarjousta.

Yllä mainittuja tarjouskohtaisia toimintoja voi tehdä myös useammalle tarjoukselle kerrallaan. Tämä onnistuu rastittamalla tarjoukset ja kun tarjouksia valitaan, aktivoituu sivun alaraunassa toimintopainikkeet sen mukaan mitä toimenpiteitä tarjoukselle voi tehdä.

Toiminnot
Toiminnot -valikon kautta on mahdollista tehdä listatut toimenpiteet useammalle tarjoukselle kerrallaan. Avoimet tarjoukset -näkymästä on mahdollista myös lähettää tarjous. Tämä toiminto vie tarjouksen lähetysprosessiin, missä kanava valikoituu asiakkaan tietojen perusteella.