Visma Netvisor on Suomen suosituin sähköisen taloushallinnon ja liiketoiminnan ohjauksen yhdistävä pilvipalvelu. Netvisorilla voit hoitaa kaikki yrityksesi tarpeet reskontrien, kirjanpidon, palkanlaskennan sekä asiakkuuksien hallinnan osalta. Voit unohtaa kaiken manuaalisen työn papereiden kanssa ja käyttää aikaisemmin siihen menneen ajan yrityksesi kannalta olennaisiin asioihin.

 

 

 

Lisätietoa Netvisorin palveluista ja ominaisuuksista löydät meidän omilta internet-sivuilta.

Kattavamman esitteen Netvisorista saat tästä.

Materiaalia ja erilaisia oppaita taloushallinnasta ja sen tehostamisesta löydät Visma Netvisor Academysta. Lisäksi sieltä löytyy videoita eri Netvisorin osista ja asiakaskokemuksia Netvisorin käytöstä sekä tilitoimistoilta että suora-asiakkailta.

Visma Communitysta löydät vastauksia erilaisiin kysymyksiin, löydät koulutusten aikataulut ja aiheet, voit verkostoitua muiden käyttäjien kanssa sekä voit ehdottaa uusia ominaisuuksia Netvisoriin. Lisää tietoa Communitystä ja sen käytöstä löydät täältä.

Mikäli kiinnostuit, niin lähetä tarjouspyyntö osoitteeseen myynti@netvisor.fi, niin otamme sinuun yhteyttä. Voit myös soittaa suoraan myyntiimme numeroon 010 778 3700. Oliko tästä vastauksesta apua? Kyllä Ei

Send feedback
Sorry we couldn't be helpful. Help us improve this article with your feedback.