HUOM! Financial Overview poistuu käytöstä 30.6.2022. Tilalle tulee Netvisorin Controller, lisätietoa täällä Uusi Controller.

Aloitussivulla on oletuksena valmiita kaavioita, kuten liikevaihto. Näkymää voidaan muokata esimerkiksi ottamalla jokin kaavio pois näkyvistä tai vaihtaa tämän paikkaa. Kaavioiden paikkaa voi vaihtaa "raahaamalla" kaavio haluttuun kohtaan. Raporttien avulla voidaan myös lisätä haluttu rivi kaavioksi etusivulle.

Yläreunassa olevan kysymysmerkki painikkeen kautta pääset järjestelmän ohjeisiin.

Kaavioiden tulostaminen

Kaaviot voi tulostaa Tulosta -painikkeesta. Tämän jälkeen voi ottaa kantaa sisällytetäänkö tehdyt kommentit tulosteelle. Nämä tulevat tulosteen loppuun. Kaaviot voi myös tallentaa asiakirjoihin.

Kommenttien lisääminen

Aloitusnäkymään ja muuallekin voi lisätä kommentteja. Nämä tulevat näkyviin ruudun oikeaan reunaan. Omia kommentteja voi muokata ja poistaa. Olemassa oleviin kommentteihin voi myös vastata. Asetukset ja käyttöoikeudet -kohdan kautta voi määritellä käyttöoikeudet kommenttien osalta. Vaihtoehtoina on antaa muokkausoikeudet, jolloin kommentteja voi lisätä. Lukuoikeuksilla näkee kommentit. Mikäli ei anna oikeuksia, ei kommentteja näe.

Oletuskaavion lisääminen

Näkymän yläreunassa kohdasta "Lisää kaavio" voidaan lisätä kaavioita etusivulle. Tämän avulla voi lisätä "Kulurakenne kumulatiivinen", "Kulut" ja "Tuotot ja kulut" -raportin aloitussivulle.

Kaavioita voi lisätä myös raportit välilehdeltä halutun rivin perästä.

Kaavion muokkaaminen

Olemassa olevaa kaaviota voi muokata hammasratas -painikkeesta.

Mikäli kyseinen kaavio on oletuskaavio, ei sen nimeä voi muokata. Mikäli tämä on itse tehty raporttien kautta, niin sen jälkeen nimi -kenttä on muokattavissa. Raportissa voidaan ottaa kantaa, onko arvot kuukausitasolla vai tulevatko ne kumulatiivisesti. Voidaan ottaa myös kantaa, näytetäänkö edellisen vuoden arvot ja näytetäänkö Financial Overview:n kautta tehty budjetti ja/tai ennuste. Näytä käänteiset arvot muuttaa lukujen etumerkkiä. Positiivisista arvoista tulee negatiivinen arvo ja negatiivisista vastaavasti positiivinen.

Kaavion voi poistaa aloitussivulta ns. alaspäin olevasta kolmio -kuvakkeesta.

Kaavion paikkaa voi myös vaihtaa aloitussivulla. Tämä onnistuu viemällä hiiri halutun kaavion päälle ja "raahaamalla" kaavio jonkun toisen kaavion päälle, jolloin kaavio siirtyy tämän kaavion kohdalle.

Kaavioiden muokkaaminen on yrityskohtaista, eli käyttäjien tekemät muutokset vaikuttavat myös yrityksen toisiin käyttäjien näkymiin.