"Tositekohtaiset toiminnot"-painikkeen alta löytyvät toiminnot jotka vaikuttavat koko tositteeseen. Tämä painike näkyy vain tallennetuilla tositteilla, sekä selaus- että muokkaustilassa.

Avaa muokkaustilaan

Toiminto avaa tositteen muokkaustilaan, josta tositteen tietoja voi muokata. Tästä löytyy enemmän tietoa ohjeiden kohdasta "Tositteen muokkaus".

Liitä eScan-dokumentti

Toiminnolla voit liittää eScan-dokumentteja tositteen liitteeksi. Liitteen nimen maksimipituus on 100 merkkiä.

Tulosta tosite

Tositteen tulostaminen.

Uusi tosite

Voit aloittaa uuden tositteen luomisen.

Kopioi tosite

Tosite kopioidaan uudeksi tositteeksi. Tositteen muutoshistoriaan tallennetaan tieto, mistä tositteesta kopio on tehty. Tositteen kopioinnissa tosite kopioidaan vastaavilla tiedoilla, kun alkuperäinen tosite. Mikäli alkuperäisellä tositteella on laskentakohteita joita on sittemmin piilotettu, niin myös nämä tuodaan tositteelle. 

Kopioi peilikuvaksi
Tosite kopioidaan uudeksi tositteeksi päinvastaisilla kirjauksilla. Muutoshistoriaan tallennetaan tieto, mistä tositteesta peilikuvakopio on tehty. Tositteen kopioinnissa peilikuvaksi tosite kopioidaan vastaavilla tiedoilla, kun alkuperäinen tosite. Mikäli alkuperäisellä tositteella on laskentakohteita joita on sittemmin piilotettu, niin myös nämä tuodaan tositteelle. 

Poista tosite

Poistaa tositteen.

Mitätöi tosite

Mitätöi tositteen, mutta tositteen voi hakea jälkikäteen mitätöidyistä tositteista.

Tiliseurantakohteiden asetus
Mikäli kirjauksissa on käytetty tilejä, joille on asetettu päälle Tilin sisäinen tapahtumaseuranta ja ko. tili on kytketty johonkin seurantakohteeseen, niin täältä voi lisätä uusia seurantakohteita sekä kohdistaa tapahtumia.

Seurantakohteet ovat valittavissa ja lisättävissä myös suoraan tositteella, tapahtumakohdistus onnistuu vain valikon kautta.

 Oliko tästä vastauksesta apua? Kyllä Ei

Send feedback
Pahoittelut, että emme voineet auttaa. Anna palautetta, jotta voimme parantaa tätä artikkelia.