Supermetrics on suomalainen, etenkin markkinoijien keskuudessa suureen suosioon kasvanut raportointityökalu, jonka avulla on helppo yhdistää ja järjestää dataa eri lähteistä, sekä luoda ja automatisoida kustomoituja raportteja.

Nyt Supermetrics tekee myös Netvisor-raportoinnista vaivatonta ja helppoa. Saat Netvisor-datan esimerkiksi Exceliin tai Google Sheets ja Data Studio sovelluksiin muutamalla klikkauksella. Voit yhdistellä ja analysoida dataa, sekä rakentaa ja automatisoida raportteja itsellesi ja asiakkaillesi suosikkityökaluissasi muutamassa minuutissa.

Supermetricsin käyttöönotto tapahtuu Netvisor Storen kautta Laajennoksen- välilehdeltä. Palvelun pääsee ottamaan käyttöön painamalla "Ota käyttöön"- painiketta.

Kun painike on valittu, tulee näytölle näkyviin Supermetrics-palvelun käyttöönottosivu ja pääsette hyväksymään Supermetrics-integraation painamalla "Siirry Supermetrics-käyttöönottoon".

Käyttöönoton yhteydessä tulee hyväksyä palveluehdot:

Tämän jälkeen mennään siihen ohjelmaan jossa Supermetrics- palvelua on tarkoitus käyttää (esim. Excel, Google Data Studio, Google Sheets). Supermetricsillä on omilla sivullaan ohjeet kuinka tämä otetaan eri sovelluksissa käyttöön: https://support.supermetrics.com/support/home

Lisätietoja Supermetricsista löytyy marketplacesta.