SISÄLTÖ

Lisälaskelman muodostaminen

Lisälaskelman voi muodostaa sellaiselle palkkajaksolle, jolle on jo aikaisemmin laskettu palkkoja. Lisälaskelman avulla saadaan samalle palkkajaksolle muodostettua useampi palkkalaskelma samalle palkansaajalle. Lisälaskelmien määrää ei ole rajoitettu.

OHJEVIDEO: Lisälaskelman muodostaminen

Lisälaskelman muodostaminen tehdään palkanlaskentaprosessissa. Toiminto löytyy palkkalaskelmariviltä, joka on joko vaiheessa "palkkalaskelmat, joilla ei tositetta" tai "valmiit palkkalaskelmat". 

Ohjelma kysyy haluatko varmasti muodostaa valitusta palkkalaskelmasta uuden lisälaskelman:

Valitse OK.

Huom! Lisälaskelman muodostamisen yhteydessä kiinteät palkkaperusteet eivät tule oletuksena mukaan laskelmalle. Ne on kuitenkin mahdollista valita mukaan tarvittaessa. Avaa "tarkista valittujen palkkaperusteet" -näkymältä "kiinteät palkkaperusteet" ja ruksi halutut palkkalajit mukaan laskentaan.

Voit myös syöttää hyväksyttyjä ajanhallinnan tietoja tai käytettyjä vuosilomapäiviä muodostettavalle laskelmalle tarvittavan määrän. 

Laskentakohteet lisälaskelmalla

Lisälaskelman laskentakohdekäsittely voidaan tehdä kahdella eri tavalla. "Tarkista valittujen palkkaperusteet" -näkymällä voidaan valita muodostettavan jakokäyrän noudattavan alkuperäistä palkkalaskelman jakokäyrää:

Mikäli valinta poistetaan, muodostuu jakokäyrä Netvisorin muiden laskentakohdeasetusten mukaisesti.

Palkkajakson avaaminen

Lisälaskelman muodostaminen edellyttää, että palkkajakso on avoin. Mikäli käsitellylle palkkajaksolle halutaan tehdä lisälaskelma, avataan palkkajakso näkymältä Palkat > Palkanlaskenta > Palkkalaskelmat ja -jaksot > klikkaa palkkajakson päivämääristä > merkitse palkkajakso avoimeksi.

 

 



Oliko tästä vastauksesta apua? Kyllä Ei

Send feedback
Pahoittelut, että emme voineet auttaa. Anna palautetta, jotta voimme parantaa tätä artikkelia.