Netvisorin käyttäjäoikeuksien voimassaoloaikaa voidaan hallita myös yrityskohtaisesti. Aiemmin voimassaoloaika on ollut käyttäjäkohtainen. Kirjautumisasetuksia pääsee muokkaamaan käyttäjätietojen takaa, käyttäjähallitsijan (KH-rooli) toimesta.

Avaa Käyttäjät ja roolit, paina käyttäjän nimeä ja avautuvalta sivulta pääset muokkaamaan käyttäjän kirjautumisasetuksia.

 

Päivitä voimassaoloaika kaikkiin yrityksiin: Muutos päivitetään kaikkiin niihin yrityksiin, jossa muokkaajalla on käyttäjähallitsija -oikeudet. Valinnan perässä oleva numero näyttää moneen yritykseen muutos tehdään ja siitä painamalla saadaan kyseiset yritykset listattua.

Käyttäjä näkee yrityskohtaiset käyttöoikeuden voimassaoloajat myös käyttäjävalikon "Omat perusasetukset" -linkin takaa. Lisäksi yritysvalikon Palveluhallinnassa näytetään nämä tiedot käyttäjälle koostetusti.

Lisäksi käyttäjähallitsija näkee yrityksen käyttöoikeuksien voimassaoloajat yritysvalikon "Käyttäjät ja roolit"-sivulta:

Mikäli yritetään kirjautua yritykseen, johon tunnusten voimassaoloaika on umpeutunut, tulee ilmoitus "Käyttöoikeus päättynyt".

 

Muutokset tilintarkastajan oikeuksiin

Jatkossa käyttöoikeuden määräaikaisuus toimii myös tilintarkastajavaltuutuksen veloitusperusteena, mikäli tilintarkastajan perusyritys on "Netvisor tilintarkastajat".Oliko tästä vastauksesta apua? Kyllä Ei

Send feedback
Pahoittelut, että emme voineet auttaa. Anna palautetta, jotta voimme parantaa tätä artikkelia.