Netvisorin käyttäjäoikeuksien voimassaoloaikaa voidaan hallita myös yrityskohtaisesti. Aiemmin voimassaoloaika on ollut käyttäjäkohtainen. Kirjautumisasetuksia pääsee muokkaamaan käyttäjätietojen takaa, käyttäjähallitsijan (KH-rooli) toimesta.

Avaa Käyttäjät ja roolit, paina käyttäjän nimeä ja avautuvalta sivulta pääset muokkaamaan käyttäjän kirjautumisasetuksia.

Päivitä voimassaoloaika kaikkiin yrityksiin: Muutos päivitetään kaikkiin niihin yrityksiin, jossa muokkaajalla on käyttäjähallitsija -oikeudet. Valinnan perässä oleva numero näyttää moneen yritykseen muutos tehdään ja siitä painamalla saadaan kyseiset yritykset listattua.

Käyttäjä näkee yrityskohtaiset käyttöoikeuden voimassaoloajat myös käyttäjävalikon "Omat perusasetukset" -linkin takaa. Lisäksi yritysvalikon Palveluhallinnassa näytetään nämä tiedot käyttäjälle koostetusti.

Lisäksi käyttäjähallitsija näkee yrityksen käyttöoikeuksien voimassaoloajat yritysvalikon "Käyttäjät ja roolit"-sivulta:

Mikäli yritetään kirjautua yritykseen, johon tunnusten voimassaoloaika on umpeutunut, tulee ilmoitus "Käyttöoikeus päättynyt".

Muutokset tilintarkastajan oikeuksiin

Jatkossa käyttöoikeuden määräaikaisuus toimii myös tilintarkastajavaltuutuksen veloitusperusteena, mikäli tilintarkastajan perusyritys on "Netvisor tilintarkastajat".