(Ostot > Maksut > Avointen maksujen tilanne)

Maksutilannenäkymä


Näkymään pääsyy vaatii maksatusoikeudet joko ostolaskuihin tai tilisiirtoihin myynti ja ostoreskontrien oikeuksista. Lisäksi pitää olla vähintään lukuoikeudet ostoreskontran perustoimintoihin. Jotta pääsee porautumaan näkymällä näkyviin summiin, pitää olla vähintään lukuoikeudet ostoreskontran näkymiin ja luetteloihin.


Tästä näkymästä näkee yrityksen lyhytaikaiset rahavarat, eli mitä ostolaskuja on pian erääntymässä tai mitä laskuja on jo erääntynyt.  Näkymän eri summista on mahdollista porautua laskulistauksille. Lisäksi näkymästä on mahdollista seurata pankkitilien saldoa.

  1. Erääntyneiden/erääntyvien maksujen aikajana. Aikajana näyttää erääntyneet maksut 28 päivää menneisyyteen asti sekä erääntyvät laskut 28 päivää tulevaisuuteen asti.
  2. Yrityksen pankkitilien saldot ja niiden päiväykset. Pankkitilien saldojen päivitystiheys riippuu pankin kanssa tehdystä maksuliikennesopimuksesta. Jos saldoa ei ole käsin päivitetty on saldo kohdassa viimeisimmän tiliotteen loppusaldo.
  3. Pankkitilien saldojen manuaalinen päivitys. Pankkitili on mahdollista päivittää manuaalisesti, jolloin reaaliaikainen saldo haetaan suoraan pankista. Pankki laskuttaa päivityksestä normaalin transaktiomaksun ja tämä vaatii palvelun olemista päällä Netvisorin ja pankin välisessä maksuliikennesopimuksessa.Oliko tästä vastauksesta apua? Kyllä Ei

Send feedback
Pahoittelut, että emme voineet auttaa. Anna palautetta, jotta voimme parantaa tätä artikkelia.