Tuotteiden asetuksiin pääset seuraavasti: Tuotteet > Tuotteiden asetukset.

Jos laajennettua tuotehallintaa ei yrityksellä ole käytössä, avautuu Tuoteryhmät- näkymä. Samasta näkymästä pääsee myös Yksiköt- välilehdelle.

Tuoteryhmät

"Muokkaa"- painikkeesta voit muokata tuoteryhmän nimeä. Kun muutokset on tehty, paina "Tallenna".

"Poista"- ruksista voit poistaa tuoteryhmän. Mikäli tuoteryhmä on käytössä, ei poistoa voi suorittaa. Eli huomioithan, että tuoteryhmää ei voi poistaa mikäli siihen on liitetty tuotteita. Tällaisissa tapauksissa tuotteet tulee siirtää johonkin toiseen tuoteryhmään ennen kuin voit poistaa haluamasi tuoteryhmän. Valinta poista ei tule näkyville kuin niille tuoteryhmille, joissa ei ole tuotteita.

Jos tuoteryhmällä ei kuitenkaan ole tapahtumia, voidaan tuoteryhmä poistaa. Järjestelmä kuitenkin vielä varmistaa käyttäjältä halutaanko kyseinen toimenpide tehdä.

"Luo uusi tuoteryhmä"- toiminnosta pystyt lisäämään uuden tuoteryhmän. Anna tuoteryhmälle haluamasi nimi ja tämän jälkeen "Tallenna". Tuoteryhmälle voi antaa kuvauksen.

Tuoteryhmän voi myös lisätä tuotelistaus -näkymässä valitsemalla painikkeesta "Luo uusi" ja sieltä uusi tuoteryhmä.

Yksiköt

Yksikkö -tieto tulee valittavaksi tuotteelle, mikäli oletusyksiköt eivät riitä, voidaan tätä kautta luoda uusia yksiköitä.

Tässä näkymässä voit lisätä haluamiasi yksiköitä. Lisättyäsi yksikön, valitse "Tallenna". Jos haluat poistaa yksikön sen voi tehdä poista painikkeella. Käytössä olevaa yksikköä ei voi poistaa.  Muokkaa -valinnalla voi muuttaa yksikön nimeä.