Asiakirja välilehdelle voidaan tallentaa lomakkeita, jotka pysyvät tallessa Financial Overview:ssa. Raportteja voidaan tuoda tänne tietokoneelta. Tuetut tiedostomuodot ovat: Word, Excel, PowerPoint, Pdf, kuvatiedostot (png, jpeg jne). Tänne lisätyt asiakirjat ovat kaikkien nähtävillä, kenellä on pääsy asiakirjoihin. Asetusten käyttöoikeuksissa voidaan rajata, että halutulla henkilöllä on pääsy vain saapuneet kansioon. Yhden tiedoston maksimikoko on 50 MB.

Asiakirja näkymään voidaan myös tallentaa raportteja Financial Overview:n puolelta. Siinä kohtaa, kun tiedosto valitaan tulostettavaksi, voidaan ottaa kantaa tallennetaanko se asiakirjoihin.

Dokumentti tallentuu asiakirjojen saapuneet kansioon, josta sen voi siirtää halun kuukauden alle.

Saapuneet kansio

Tämä näyttää saapuneet dokumentit. Rivin perässä on toiminnot -kuvake, josta rivin voi siirtää halutun kansion alle, nimetä se uudelleen, ladata tämä tiedosto tai poistaa tämän tiedoston.

Kun tiedosto on jonkun toisen käyttäjän lisäämä, on tiedosto lukematon ja lomake on tummennettuna. Tämä muuttuu luetuksi, kun valitsee kyseisen tiedoston ja merkitsee sen luetuksi tai lataat tiedoston.

Mikäli tilikausi poistetaan Financial Overview:stä ja sen alla oli tallennettuja dokumentteja, siirtyvät ne saapuneet -kansioon.

Tiedoston siirtäminen oikealle tilikaudelle / kuukaudelle

Valitaan haluttu tiedosto saapuneet kansiosta. Samalla kertaa voi valita useamman tiedoston. Painetaan näytön alareunassa olevaa siirrä -painiketta. Tämän jälkeen avautuu näkymä, josta voidaan valita haluttu tilikausi ja kuukausi, jonka alle tiedosto siirretään. Tämän jälkeen kyseinen tiedosto löytyy kyseisen kuukauden alta ja häviää saapuneet -kansiosta.

Mikäli valitaan vasemmasta reunasta kaikki asiakirjat, tätä kautta tulee kaikki tallennetut asiakirjat näkyville.