Netvisoriin on myös mahdollista kirjautua myös sähköisellä ID-kortilla. Kirjautuminen tapahtuu osoitteessa login.netvisor.fi seuraavasti:

• Valitse haluamasi kirjautumistapa, jolloin tunnistautuminen alkaa.
  • Seuraa ohjeita.

ID-kortilla kirjautuvan käyttäjän perustaminen Netvisor-palveluun

Kun ID-kortilla kirjautuva käyttäjä perustetaan Netvisoriin, syötetään ID-tunnus henkilötunnuskenttään.

Viro

Virolainen kirjautumistunnus on 11 merkkiä pitkä ja sisältää pelkkiä numeroita.

Norja

Norjalainen kirjautumistunnus on 11 merkkiä pitkä ja sisältää pelkkiä numeroita.

Ruotsi

Ruotsalainen kirjautumistunnus on 12 merkkiä pitkä ja sisältää pelkkiä numeroita. Kirjautuminen onnistuu Bank ID -sovelluksen kautta. Toistaiseksi mobiiliversion kautta kirjautuminen ei onnistu.