HUOM! Financial Overview poistuu käytöstä 30.6.2022. Tilalle tulee Netvisorin Controller, lisätietoa täällä Uusi Controller.



Asetukset kohdassa voidaan määritellä Financial Overview:ssa olevien raporttien oletusasetuksia, määritellä halutunlaiset oikeudet käyttäjille ja nähdä kuka on tehnyt aineiston tuontia.

SISÄLTÖ

Raporttien asetukset

Raporttien oletusasetuksissa voidaan määritellä, näytetäänkö summat oletuksena euromääräisenä, vai pyöristettynä lähimpään tuhanteen. Voidaan myös ottaa kantaa, näkyykö tiliryhmien alaotsikot oletuksena vai ei.

Mukauta raportteja

Tämän valikon avulla voidaan muokata Netvisorista tullutta tilikarttaa Financial Overview:ssä. Tiedot eivät päivity FO:sta Netvisoriin. Napista painettaessa voidaan valita, siirretäänkö taseen vai tuloslaskelman tilejä. 

Haetaan haluttu tili ja siirretään se haluttuun kohtaan uuden ryhmän alle. Tämä onnistuu tilin perässä olevasta painikkeesta. Kun tili on siirretty halutun ryhmän alle, valinta tallennetaan tallenna -painikkeella. Tilin siirto vaikuttaa Financial Overview:n kautta katsottaviin raportteihin ja budjettiin.

Financial Overviewin tiliryhmät ovat kovakoodattu, eikä niitä voi muuttaa eikä uusia tiliryhmiä voi lisätä. Oheista tililuetteloa käyttämällä voi kuitenkin luoda uusia tilejä ja ne menevät ryhmittelyn mukaan tiliryhmien alle.

Financial Overview tililuettelo

Käyttöoikeudet

Henkilö, kuka ottaa ensimmäisenä käyttöön Financial Overview:n, saa palveluun kaikki oikeudet. Käyttäjä, jolla on pääsy asetuksiin ja täällä kaikki oikeudet, voi muokata muiden käyttäjien oikeuksia. Käyttäjä tulee näkyviin käyttäjälistaan, kun hän on kirjautunut Financial Overview:n puolelle. Käyttäjä saa oletuksena rajatut oikeudet, mutta käyttöoikeuksissa käyttäjälle voidaan muokata kaikki oikeudet tai rajatut oikeudet.

Suosittelemme palvelun käyttöönottajan lisäävän myös jollekin toiselle käyttäjälle kaikki oikeudet asetuksiin. Tällöin Financial Overview:n käyttöoikeuksien hallinta ei ole ainoastaan yhden henkilön takana. Näin vältytään tilanteilta, joissa palvelun käyttöönottanut henkilö on poissa, eikä kukaan toinen voi muokata muiden käyttäjien käyttöoikeuksia palvelussa.


Oletuksena rajatuilla käyttöoikeuksilla on alla olevat oikeudet:

Kaikki oikeudet kirjanpitotietoihin ja budjetti arvoihin. Oikeus muokata ja siirtää aloitussivun kaavioita. Lukuoikeus budjettiin. Täydet oikeudet kommentteihin ja asiakirjoihin. Ei oikeutta asetuksiin.

Alla olevia oikeuksia voi muokata halulla tavalla käyttäjittäin. Info painikkeesta saa tarkemman kuvauksen, mitä kyseisen oikeuden vaihtaminen tekee Financial Overview:n puolella. Jos oikeuksia muokkaa, pitää muistaa tallentaa tiedot. Mikäli käyttäjä on jo kirjautuneena palveluun ja hänen oikeuksiin tehdään muutoksia, alkavat ne vaikutamaan vasta, kun käyttäjä on kirjautunut uudestaan palveluun. 

Tuonti

Näkymä näyttää kuka on tuonut tietoa Netvisorista Financial Overview:hin Netvisorista ja milloin tämä on tehty. 


 


xlsx

Oliko tästä vastauksesta apua? Kyllä Ei

Send feedback
Sorry we couldn't be helpful. Help us improve this article with your feedback.