Näkymässä näytetään koko tiimin tehtävät. Vasemmasta yläkulmasta voit valita haluamasi työnkulun. Näkymää voidaan käyttää mm. tiimin tehtävien hallintaan. Käyttäjä voi esim. ohjata käsittelemättömiä tehtäviä käsittelyyn, siirtää niitä toiseen vaiheeseen, tai sulkea aiheettomat tehtävät. Tehtävä, jonka rivi on vahvennettu, on näkymää katselevalle käyttäjälle uusi, tai sitten tehtävää on käsitelty jonkun muun toimesta edelliseen avauskertaan nähden. Tehtävän nimi toimii linkkinä tehtävälle, asiakkaan nimi asiakaskortille.

Näkymän alaosassa on joukko massatoimintoja:
Listauksessa näkyviä sarakkeita on mahdollista lisätä ja poistaa "Valitse kentät" -linkin kautta:
Näkymää voi myös ryhmitellä ja suodattaa, sekä viedä näkymän tiedot Excel-tiedostoon. Valikko suljetaan ja avataan samasta linkistä.