Yrityskäyttäjän profiililla ei pysty lisäämään tositteille liitteitä. Asian voi kuitenkin ratkaista asettamalla käyttäjälle toimintokohtaiset oikeudet.
Siirry palvelunhallinnan kohtaan Käyttäjät, paina käyttäjän nimeä ja käyttäjäprofiilin kohdasta Toimintokohtaiset oikeudet.

Avaa toimintokohtaiset oikeudet linkkiä klikkaamalla ja siirry kohtaan Kirjanpidon perustoiminnot ja aseta sinne muokkausoikeus:

Lopuksi paina Lisää käyttöoikeus -nappia.

Tämä muutos antaa käyttäjälle mahdollisuuden myös syöttää uusia tositteita järjestelmään, eli tämä on huomioitava tapauskohtaisesti käyttöoikeuksia laajentaessa.

Näillä oikeuksilla käyttäjä voi lisätä liitteitä avoimina oleville alv-kausille. Lukituille kausille liitteitä ei voi lisätä kuin kirjanpitäjä (KP-rooli).