Tilikausiarkiston käyttöoikeudet asetetaan käyttäjäkohtaisesti. Sivulla näytetään kaikki käyttäjät, joilla on pääsy käsiteltävään yritykseen. Oletusarvoisesti käyttäjillä ei ole mitään oikeuksia tilikausiarkistoon. Tilikausiarkisto tulee käyttöön automaattisesti kun yrityksessä otetaan käyttöön kirjanpito.

Tilikausiarkiston oikeuksia pääsee muokkaamaan, mikäli omaa yritykseen käyttäjähallitsija eli KH -oikeudet.

Avautuu alla oleva näkymä henkilöittäin. Oikeudet annetaan halutuille henkilöille. Tämän jälkeen pitää muistaa mennä näytön alareunaan ja painaa päivitä tiedot -painiketta.

Oikeus tilikausiarkistonäkymään: Antaa oikeudet katsella tilikausiarkistoon tallennettua materiaalia

Oikeus tallentaa aineistoa tilikausiarkistoon: oikeudet sekä tallentaa että poistaa aineistoa tilikausiarkistosta.

Oikeus tilinpäätöksen statushallintaan (tilinpäätöksen vahvistaminen): Oikeus annetaan pääasiassa kirjanpitäjille. Oikeudella voidaan purkaa tilikauden sinetöinti ja antaa oikeuden tilinpäätöksen vahvistamiseen.

Tilinpäätöstä koskien tilintarkastajan (käyttäjällä tilintarkastaja-rooli) tarvitsemat oikeudet määritellään näissä tilikausiarkiston käyttöoikeuksissa.

Tilikausiarkistosta löytyy oma ohjesivustonsa.