Voit hallinnoida yrityksesi logoja, mitkä näkyvät tulosteilla (tarjous, tilaus, myyntilasku sekä tilinpäätöksen tasekirja) Yritysvalikko > Yrityksen perustiedot ja asetukset > Logo kautta. Kuvatiedostoiksi käy jpeg- ja png-kuvaformaatissa olevat kuvat. Jos kuvan ulottuvuudet ylittävät leveydeltään 170 pikseliä, tai korkeudeltaan 80 pikseliä, tullaan kuva kutistamaan näihin ulottuvuuksiin säilyttäen kuvasuhde. Kuvien suurin sallittu tiedostokoko on 800 Kt.

Saat lisättyä uuden logon valitsemalla tiedoston ja klikkaamalla "Lisää logo" -painiketta.

Jotta logo tulostuu aineistoille, tulee se asettaa oletuslogoksi "Käytä logoa oletuksena" -linkistä. Logon voi poistaa "Poista logo" -linkistä. Mikäli yrityksellä on vain yksi logo, tulee ensin lisätä esimerkiksi tyhjä valkoinen kuva, jotta vanhan logon pääsee poistamaan.

Mikäli yrityksellä on käytössään vain yksi logo, tulee kyseinen logo automaattisesti yrityksen oletuslogoksi aineistoille. Mikäli käytössä on useampia logoja, jotka ovat tallennettu Yrityksen perustietoihin, tulee haluttu oletuslogo valita "Käytä logoa oletuksena" -linkistä.

Logossa ei tule käyttää ns. läpinäkyvää kuvaa. Tämä voi aiheuttaa sen, ettei logo tulostu oikein ja logon tilalle tulee pelkkä musta laatikko. Kun logo on lisätty, kannattaa tarkistaa esim. laskulta, että logo on halutunlainen. Mikäli logossa on ongelmia, pitää kuvaa käsitellä kuvankäsittelyohjelmalla ja lisätä tämä uudestaan Netvisoriin.

Huom! Jos yrityksellä on käytössä aputoiminimiä, näille pitää lisätä logo erikseen käyttöön aputoiminimen tiedoissa. Lisätietoa Aputoiminimet ohjeessa.Oliko tästä vastauksesta apua? Kyllä Ei

Send feedback
Pahoittelut, että emme voineet auttaa. Anna palautetta, jotta voimme parantaa tätä artikkelia.