Maksukortit

Yrityksellä voi olla käytössään erilaisia maksukortteja ja useilta palveluntarjoajilta on mahdollista saada kortilla tehdyt laskut ja niiden kuitit suoraan sähköisesti Netvisoriin verkkolaskuina. Netvisorin osalta tarvitaan vain toimiva verkkolaskuosoite - joko yrityksen oma tai voidaan käyttää Netvisorin yhteistä osoitetta. Osoite ilmoitetaan korttia hakiessa. Lisätietoja maksukortin hakemisesta ja käytöstä saatte suoraan kortin palveluntarjoajalta.

S-Business -kortti on yrityksen maksukortti, jonka palveluntarjoajana toimii S-Business Oy. S-Business -kortin käyttöönotto ja muukin käyttö ja hallinta tapahtuu S-Business Oy:n kautta. Ole yhteydessä heidän asiakaspalveluun tai täytä lomake heidän verkkosivujen kautta. Kortin hakemisen yhteydessä sinulla tulee olla Netvisorissa toimiva verkkolaskuosoite.
Lisätietoa kortista S-Business Oy:n omilla sivuilla:S-Business -korttiUsein kysyttyä

Maksukorttiprovision käsittely

Rivien rajaaminen maksukorttikäsittelyä varten aloitetaan siirtymällä halutulle tiliotteelle käsittelemään tapahtumaa eli "Taloushallinto > Kirjanpito > Tiliotteet > Tiliotteen muokkaustila". Valitsemalla tiliotteen muokkaustilassa "Rajaa rivit maksukorttiprovisiokäsittelyä varten" -painikkeen, järjestelmä erottelee maksukorttitapahtumat, joissa on merkitty erikseen maksuprovisio. Tämän toiminnon avulla voidaan tiliöidä maksukorttitapahtuma ja provisio kirjanpitoon. Maksukorttiprovisio käsittely on tehty Nets -maksukortin provisiokäsittelyä varten, joten toiminto ei välttämättä ole soveltuva kaikelle saapuvalle maksukorttiaineistolle. 
Oliko tästä vastauksesta apua? Kyllä Ei

Send feedback
Pahoittelut, että emme voineet auttaa. Anna palautetta, jotta voimme parantaa tätä artikkelia.