EScan-palvelun avulla tiedostoliitteitä voi liittää matkalaskulle liitteeksi lähettämällä sähköpostiviestin liitteenä liitettävän pdf-tiedoston escan@netvisor.fi osoitteeseen.

eScan-aineistotuonnin asetuksiin on ennen liitteiden lisäämistä tallennettava sähköpostiosoite, josta liite lähetetään.

Laajennokset > Netvisor eScan > eScan-asetukset > eScan-aineistotuonnin sähköpostiosoitteet

Sähköpostiosoitteita voi lisätä tarpeen mukaan useita.

eScan aineistotuonnin asetuksissa pääsee sähköpostin lisäykseen painamalla ”Lisää sähköpostiosoite” -painiketta.

Kenttä aukeaa vihreästä plussamerkistä ja tähän voi syöttää sähköpostiosoitteen, valitse lopuksi ”Tallenna”.
Tallennetut sähköpostiosoitteet tulevat näkymään alla olevan kuvan mukaisesti.

Sähköpostiosoitteen tallentamisen jälkeen voi pdf-liitteitä lähettää eScan sähköpostiosoitteeseen.

Lähetetyt pdf-liitteet tulevat näkyviin ohjelman eScan-aineiston käsittelynäkymään. Tiedoissa näytetään aineiston käsittelynäkymässä lähetetty aineisto, saapumisaika ja lähettäjä.

Laajennokset > Netvisor eScan > eScan-aineiston käsittely

eScan-aineiston käsittelynäkymässä aineistoja ei ole vielä kohdistettu. Saapuneet sähköpostiliitteet on liitettävissä Matka- ja kulukirjauksiin matkalaskun riville.

Käsittelemättömät aineistot tulevat uudet aineistot, eli sähköpostin liitteenä lähetetyt pdf-tiedostot.

Ohessa linkki tarkempiin ohjeisiin eScan -aineiston käsittelystä.

Liitä olemassa olevalle matka- ja kululaskulle

Mikäli dokumentti halutaan liittää olemassa olevalle matkalaskulle liitteeksi, valitaan eScan-aineiston käsittelystä käsittelemättömät aineiston rivin lopusta valikosta "Lisää olemassa olevalle" ja "Hae matka- ja kulukirjaukset luettelosta".

Hae matka- ja kulukirjaukset luettelosta aukeaa Avoimet matka- ja kululaskut -sivu, josta voidaan valita kuittaamaton matkalasku, johon liite halutaan lisätä. "Kohdista kuitti" -linkistä liite tallentuu matkalaskulle.

Kohdistamisen jälkeen dokumentti näkyy "Liitteet" -otsikon alla, josta

Luo uusi matka- ja kulukirjaus

Mikäli liitteestä halutaan luoda uusi matkalasku, valitaan "Luo uusi" ja "Matka- ja kulukirjaus". Linkki vie suoraan "Uusi matkalasku" -sivulle ja liite näkyy sivun oikeassa reunassa

Uuden matkalaskun ja kulurivin tallentamisen jälkeen voi taas kohdistaa liitteen matkalaskuun.

Tämän jälkeen liite näkyy matkalaskun kulurivin "Liitteet" -otsikon alla.

eScan-aineiston käsittelynäkymään jää lopulta näkyviin, että dokumentti on liitetty matkalaskulle ja käsittelynäkymästä voi porautua suoraan matkalaskulle, johon dokumentti on liitetty.