Tuoteryhmien hallintaan pääsee kohdasta Tuotteet > Tuotteiden asetukset > Tuoteryhmät tai Tuotteet > Tuotelistaus > Asetukset > Tuoteryhmät.

Näkymän toiminnot

1. Uuden tuoteryhmän saa luotua kohdasta Luo uusi tuoteryhmä

Avautuvassa näkymässä lisätään tuoteryhmän nimi, kuvaus sekä hierarkia. Nimen ja kuvauksen voi antaa kolmella eri kielellä niin, että Tuoteryhmät-näkymässä vaihdetaan näkymän kieltä (kohta 2.) ja siirrytään tämän jälkeen tuoteryhmän muokkaukseen (kohta 3.). Hierkiassa ehdotetaan juuritasoa ja se on vapaasti muutettavissa.

2. "Kielen valinta" -alasvetovalikosta voidaan valita, minkä kielisiä tietoja sivulla näytetään. Valittavissa on suomi, englanti ja ruotsi. Kunkin yksikön muokkaustilasta nähdään sen kaikki kieliversiot, mutta kielen valinnan avulla voidaan nopeasti katsoa tietojen käännöstilanne

3. Muokkaa-valinnan kautta pääsee muokkaamaan muodostetun tuoteryhmän tietoja

4. Tuoteryhmän voi poistaa Poista-sarakkeen punaisesta raksista

5. Uusi aliryhmä -valinnalla voi lisätä uuden alituoteryhmän ja muodostaa hierarkisen tuoteryhmärakenteen.