Yksikkö kenttään suositellaan syöttämään maksimissaan 14-merkkiä pitkä yksikkö. Pitempi katkaistaan mm. laskulla 14-merkkiin.

Kielen valinta

Voidaan valinta, minkä kielisiä tietoja sivulla näytetään. Valittavissa on suomi, englanti ja ruotsi. Kunkin yksikön muokkaustilasta nähdään sen kaikki kieliversiot, mutta kielen valinnan avulla voidaan nopeasti katsoa tietojen käännöstilanne.

Uuden luominen

Uuden yksikön voi luoda linkistä lisää uusi yksikkö

Tyyppinä voi olla desimaaliluku tai kokonaisluku.

Muokkaaminen

Yksikköä pääsee muokkaamaan klikkaamalla muokkaa kuvaketta oikean yksikkörivin kohdalta. Muokkaus on samanlainen kuin uuden luominenkin.

Poistaminen

Yksikön voi poistaa sen perässä olevasta punaisesta ruksista.