Suoritusten massakirjaukset myyntilaskuille voi tehdä myyntilaskuluettelosta. Rajaamalla halutut laskut näytettäviksi, voidaan tulosjoukkoa pienentää. Näytettävästä joukosta valitaan ne laskut, joille suoritus halutaan kirjata, laittamalla merkki laatikkoon laskun kohdalle. Kun valinta on tehty, niin painamalla "Laskun toiminnot" - painikkeen pikkunuolesta saadaan esiin lisävalinnat, josta voidaan valita "Kirjaa maksetuksi".

Avautuvassa ikkunassa kerrotaan laskujen määrä ja näillä oleva avoin summa, jolle suoritusta ollaan kirjaamassa. Oletuksena kirjaus tehdään kuluvalle päivälle, mutta päivämäärää voi halutessaan muuttaa. Painamalla "Kirjaa maksetuksi", kaikki valitut laskut merkitään maksetuiksi ja avoin summa on 0€ ja suorituksesta kirjataan tosite kirjanpitoon.

Lopuksi vielä näytetään muokatut laskut joiden tila on muutettu maksetuksi. Tässä näkymässä näkyy laskun alkuperäinen tosite. Suorituksen tositteen pääsee näkemään porautumalla laskulle laskunumerosta ja laskun suorituksista tositteelle. Suoritus näkyy laskulla kohdassa "Laskulle saapuneet viitesuoritukset:".