Kirjaudu tietokoneella Netvisorin täysversioon pankkitunnuksillasi ja poista Netvisor ID käytöstä etusivun kohdasta: Oma nimi > Omat perusasetukset > Netvisor ID > Poista käytöstä. Seuraavaksi poista ja lataa sovelluskaupasta uudelleen Netvisor ID -sovellus puhelimeen. Tee käyttöönotto uudestaan sovelluksissa.

Huomaathan, että Netvisor ID -sovellus voi olla käytössä vain yhdessä laitteessa kerrallaan.