Netvisorissa on mahdollista ottaa tilinpäätösmateriaalia halutulta ajanjaksolta. Eli haetaan raportit tilinpäätöksen koostamisessa vaihtamalla aktiivista kautta ja antamalla ajanjakso manuaalisesti.

Tällöin saadaan raportit halutulta ajanjaksolla ja voidaan muodostaa välitilinpäätös. Näkymässä saadaan myös valittua haluttu vertailujakso raportille.

Tilinpäätöksen otsikon voi vaihtaa halutessaan tilinpäätöksen asetuksissa Tilinpäätöksen asetukset. Raportin ylätunnisteeseen jää kuitenkin lukemaan tilinpäätös.

Mikäli halutaan pää- ja päiväkirjaan näkyviin tilikauden voiton / tappion, niin silloin tilikautta ei pidä päättää, vaan tehdään muistiotositteella yksipuolinen kirjaus voitosta / tappiosta. Tämä tehdään välitilinpäätöksen viimeiselle päivälle. Sitten välitilinpäätöksestä seuraavalle päivälle tehdään tästä vastakirjaus (tositteen voi kopioida peilikuvaksi).

Netvisoriin ei voida muodostaa kahta tilinpäätöstä samalle kaudelle. Mikäli välitilinpäätös halutaan tallentaa Netvisoriin, niin se tulee tallentaa ja viedä manuaalisesti tilikausiarkiston liitteisiin.Oliko tästä vastauksesta apua? Kyllä Ei

Send feedback
Pahoittelut, että emme voineet auttaa. Anna palautetta, jotta voimme parantaa tätä artikkelia.