Yrityksesi laskutusosoitteen päivittäminen Netvisorin palvelulaskutusta varten

Netvisorin palvelulaskutuksen osoitetiedot näkyvät yrityksillä, joita laskutetaan suoraan ohjelman käytöstä. Laskutusosoitteiden päivittäminen vaikuttaa yrityksesi Netvisor-palvelulaskutukseen. Yrityksesi laskutusosoitteet eivät muodostu Netvisoriin automaattisesti.

Pääset päivittämään yrityksesi laskutusosoitteita Yritysvalikko > Netvisor Store > Netvisor-palvelun laskutus -sivulta.

Sivulle pääsee, jos käyttäjällä on muokkausoikeus yrityksen perustietoihin. Tällöin näkee voimassaolevat laskutusosoitteet Netvisorin palvelulaskutusta varten (ao. kuvan yläosa). Mikäli käyttäjällä on TPK- tai KH-rooli tai hän on yrityksen pääkäyttäjä, voi hän lisäksi muokata laskutustietoja (ao. kuvan alaosa).

Mikäli yrityksellä on käytössä Maventa-yhteys, tulee myös se päivittää verkkolaskuosoite -kenttään. Netvisor-palvelulaskut lähetetään aina ensisijaisesti verkkolaskuina.