Valmiit palkkalaskelmat -vaiheessa voidaan tarkastella kirjanpidon tositteita sekä tarkisteraporttia.

Mikäli havaitset muodostuneella tositteella virheitä, valitse sininen nuoli "Palauta". Tällöin palkkalaskelma palautuu "Palkkalaskelmat, joilla ei ole tositetta" -vaiheeseen ja pääset tekemään tarvittavat muokkaukset esimerkiksi jakokäyrän tietoihin.

Huomaathan, että tosite on jo muodostettu ja löytyy edelleen kirjanpidon tositeselailussa!

Eräpäivä on se päivä, jolloin palkka on lähtenyt yrityksen tililtä. Jos palkka maksetaan Netvisorin kautta, eräpäivä päivitetään automaattisesti tiliotteen perusteella.

Jos palkka maksetaan muuten kuin Netvisorin kautta, tulee eräpäivä päivittää käsin.

Lisälaskelmat

Valmiit palkkalaskelmat vaiheessa voidaan myös muodostaa lisälaskelmia valitsemalla halutut valmiit palkkalaskelmat ja painamalla Muodosta lisälaskelma valituille -painiketta tai valitsemalla Lisälaskelma-kohdasta "Muodosta".

Ohjelma kysyy haluatko varmasti muodostaa valitusta palkkalaskelmasta uuden lisälaskelman? Valitse OK.

Lisälaskelman jakokäyrä

Jos halutaan käyttää samaa jakokäyräasetusta kuin alkuperäisellä palkkalaskelmalla, tulee rastia kohta Käytä lähdepalkkalaskelman jakokäyrää uudella palkkalaskelmalla palkkalaskelman lähdetietojen muokkauksessa.

Lisälaskelman muodostamisen jälkeen jakokäyräasetuksia voi muuttaa valitsemalla Muokkaa palkkalaskelmaa Jakokäyrä-välilehdellä.