Pääsette lisäämään uuden käyttäjän yrityksen ympäristöön yrityksen nimen alta valikosta > Käyttäjät ja roolit > linkistä (listauksen yläpuolella oik.) Lisää uusi käyttäjä tai lisää yrityksen ulkopuoliselle henkilölle käyttöoikeus pääset lisäämään käyttäjän > syötä lisättävän käyttäjän henkilötunnus > tarkista > seuraavalla sivulla syötä tarvittavat tiedot > tallenna. Pääset muokkaamaan käyttäjän oikeuksia ja rooleja klikkaamalla tämän nimeä. Tässä vielä ohjeemme kokonaisuudessaan, josta löydät lisää tietoa esimerkiksi eri rooleista: Käyttäjät - käyttöoikeuksien lisäys ja hallinta