Omat asiakkaat - näkymässä päästään valitsemaan omat, vastuulla olevat asiakkuudet. Nämä asiakkaat näytetään muissa Oma Netvisor-näkymissä. Näkymässä listataan kaikki asiakkaat, joihin käyttäjällä on käyttöoikeus. Asiakas valinta tehdään klikkaamalla liukuvalinta Kyllä-asentoon. Vastuuhenkilökohdassa näytetään maksimissaan viisi henkilöä, mutta vastuuhenkilöitä voi olla tätä enemmän. Hakutoiminnolla voidaan hakea asiakas nimen tai nimen osan perusteella. Hakutoiminto filtteröi asiakaslistaa sitä mukaan, kun kirjoitetaan. Vastuuhenkilöinä näkyy henkilöiden nimet, jotka ovat ottaneet kyseisen asiakkuuden seurantaan. Näkymässä ei ole rajausta asiakkaiden määrästä, joten näkymään saa näkyviin kaikki käytössä olevat asiakkaat.

Palkat -näkymän saat käyttöösi palkanlaskijan oikeuksilla valitsemalla oman nimesi alta Omat asiakkaat - Palkat ja klikkaamalla haluamasi asiakkaat asiakaslistauksesta. Tämän jälkeen palkka-asiakkaasi listautuvat Palkat-näkymään.

Luokittelu. Tämä vaikuttaa toistaiseksi vain taloushallinto näkymään. Tämän avulla voit rajata asiakkaita, miten usein näille tehdään toimintoja. Eli katsotaanko esim. tiliotetta päivittäin vai onko kyseessä asiakas, jossa esimerkiksi  ilmoitetaan kvartaaleittain tai tehdään kirjanpito kerran vuodessa.