Kyseisessä osiossa näytetään palkkalaskelmilla käsitellyt lomatapahtumat, jotka on syötetty "Tarkista valittujen palkkaperusteet vaiheessa" tai kun on käytetty "Laske lopputili" -toimintoa. Varsinaisen lomalaskennan käyttöönotossa voidaan syöttää menneille kuukausille pidetyt ja maksetut lomat  myös palkkojen historiatietoihin, jotta lähtötilanne saadaan tallennettua Netvisoriin.

Käyttöohje: Palkkojen historiatiedot

Pidetyt ja maksetut -näkymän käyttötarkoituksena on mahdollistaa pidettyjen ja maksettujen -lomapäivien ja eurojen korjaaminen. Näkymällä näkyy palkansaajakohtaisesti pidetyt lomapäivät, maksetut loma- ja lomarahapäivät sekä maksetut lomapalkat ja -rahat. Sarakkeita on mahdollista muokata manuaalisesti haluamakseen klikkaamalla palkansaajan tai kohdekuukauden haluttua saraketta suodatuksista riippuen.

Huomioitavaa on, että näkymän sarakkeiden muokkaus ei muodosta kirjanpidon tositetta, eikä muokkaukset vaikuta suoraan kirjanpitoon.

Näkymä

Näkymän “Palkkalaskelmat” -sarakkeessa näkyy palkkalaskelma sellaisen kuukauden kohdalla, johon laskelma osuu palkkajakson viimeisen päivämäärän mukaan ja sillä on käsitelty lomia.

Käyttäjän manuaalisesti muokkaamaan soluun jää merkintä “Käyttäjän muokkaama arvo"

Rajaustoiminnot

Näkymässä rajaustoiminnot ovat samanlaiset kun Lomakertymät-näkymässä. Rajauksia onnistuu asettaa palkansaajien, palkkamallin tai Lomalaskentatavan mukaan.