Ulkomaalaisen käyttäjän voi kutsua yrityksen Käyttäjähallitsija (KH) tai Tilitoimiston pääkäyttäjä (TPK) -roolin omaava henkilö:

1. Mene käyttäjän tietoihin seuraavaa polkua pitkin: Yritysvalikko > Käyttäjät ja roolit > klikkaa käyttäjän nimeä listalta. Seuraavaksi klikkaa vasemmalta linkkiä "Kutsu käyttäjä kirjautumaan mobiilisovelluksella". Kutsulinkki on aktiivisena, kun käyttäjän kansalaisuutena on jokin muu kuin Suomi.

2. Klikkaa "Lähetä kutsu"  Kutsu lähetetään annettuun sähköpostiosoitteeseen ja on voimassa 24 tuntia.

Huom! Mikäli käyttäjä ei saa tekstiviestillä 6-numeroista vahvistuskoodia eikä saa sitä myöskään itse tilattua (Kutsuttava voi sovelluksesta pyytää max. 2 uutta vahvistuskoodia), niin TPK/KH-roolin omaava henkilö voi muodostaa vahvistuskoodin kutsuttavalle kutsunäkymästä "Eikö kutsuttava saanut vahvistuskoodia?" -linkistä.

Tarkemmat ohjeet löydät täältä: Ulkomaalaisen käyttäjän kirjautuminen ja kutsuminen