Mittaristo sivulla on oletuksena kaavioita, kuten liikevaihto ja liikevoitto. Oletuskaaviot ovat vakiokaavioita, eikä näitä ole mahdollista muokata tai poistaa. Oletusmittaristot näkyvät perustililuetteloa käyttävillä yrityksillä ja näkymä on yhdistyksillä tyhjä. Yhdistykset voivat laatia omia tarpeitaan vastaavia tunnuslukuja sekä mittaristoja "Omat raportit" -kohdasta.

Kaavioihin voi lisätä hakukentän kautta esimerkiksi tilin tai kustannuspaikan. Mikäli halutaan näyttää vain kustannuspaikan luvut, niin koko yrityksen luvut saadaan piiloon hakukentän alla näkyvän yrityksen nimen perässä olevasta piilota-ikonista.

Jokaisen kaavion yläpuolella olevasta sinisestä nuolipainikkeesta saa auki valikon, jossa voi vaihtaa kaavion tarkastelujaksoa, kaaviossa näytettyjä lukuja ja vertailulukuja. Vertailuluvuiksi voidaan valita toteutuneita lukuja, budjetti tai ennuste.

Kaikki valittavissa olevat luvut saat näkyviin toiminnon Näytä kaikki-painikkeen kautta tai voit hakea haluttua jaksoa tai kohdetta suoraan hakukentästä.

Oikeassa reunassa olevasta valikosta voidaan valita kaavion näyttötapa (kaksi erilaista pylväsdiagrammia, viivadiagrammi, piirakkakaavio tai numeerinen kaavio).