Resurssi: salesorderinvoicing.nv

HTTP-metodi: POST

Resurssilla voidaan laskuttaa ja/tai toimittaa olemassa oleva tilaus.

Kutsussa käytettävät parametrit:

ParametriIlmentymiäKuvaus
method1deliveryonly (vain toimitetaan) tai billanddelivery (toimitetaan ja laskutetaan)
copysublines0...1Kopioi välisummarivit laskulle; true tai false
updatemidprice0...1Päivitä laskuriveille tuotteiden nykyinen keskihinta; true tai false

Tuotavat tiedot lähetetään kutsun mukana oheisen kuvauksen mukaisena xml:nä (POST-data).

TasoElementtiMuoto ja pituusIlmentymiäKuvausEsimerkki
1rootAggregaatti1
2salesorderinvoicingAggregaatti1

3invoicingcustomerAggregaatti1

4netvisorkeyMerkkijono1Laskutusasiakkaan NetvisorID1031
4invoicedatePäivämäärä1Tilauksen päiväys2021-04-16
Attr.formatMerkkijono1Päivämäärän tyyppi, aina ansiansi
4invoicingproductlinesAggregaatti1Laskutettavat/toimitettavat rivit
5invoicingproductlineAggregaatti1

6netvisorkeyNumeerinen1Tilausrivin NetvisorID123
6deliverydatePäivämäärä1Tilausrivin toimituspäivä2021-04-16
Attr.formatMerkkijono1Toimituspäivän tyyppi, aina ansiansi
6deliveryamountMerkkijono1Toimitettu määrä1
Attr.ispostdeliveryMerkkijono1Onko kyseessä jälkitoimitus; true tai falsefalse
6inventoryplaceMerkkijono0...1Varastopaikan ID321
Attr.typeMerkkijono1Aina netvisornetvisor