Resurssi: dimensionlist.nv

HTTP-metodi: GET

Kutsussa käytettävät parametrit:

ParametriIlmentymiäKuvausEsimerkki
showhidden0..1Jos 1, myös piilotetut laskentakohteet näytetään tuloksissa1

Vastaus:

TasoElementtiMuotoIlmentymiäKuvausEsimerkki
RootRootAggregaatti1
1DimensionNameListAggregaatti1
2DimensionNameAggregaatti0...n
3NetvisorkeyNumeerinen1Laskentakohdeotsikon Netvisor-avain123
3NameMerkkijono1Laskentakohdeotsikon nimi.
3IsHiddenBoolean1Onko kohde piilotettu: true tai falsefalse
3LinkTypeNumeerinen1
3DimensionDetailsAggregaatti1Laskentakohdeotsikon alla olevien laskentakohteiden listaus
4DimensionDetailAggregaatti0...n
5NetvisorkeyNumeerinen1Laskentakohteen tunnus Netvisorissa
5NameMerkkijono1Laskentakohteen nimi
5IsHiddenBoolean1Onko laskentakohde piilotettu: True tai false
5LevelNumeerinen1Laskentakohteen taso
5SortNumeerinen1Laskentakohteen järjestysnumero. Numerointi alkaa nollasta (0).
5EndSortNumeerinen1Kyseisen laskentakohteen viimeisen alilaskentakohteen järjestysnumero.
5FatherIdNumeerinen1Laskentakohteen ylemmän kohteen tunnus