Resurssi: dimensionitem.nv

HTTP-metodi: POST

Käytetään Netvisorin laskentakohteen lisäykseen ja muokkaamiseen. Lisättävän laskentakohteen laskentakohdeotsikko tulee löytyä järjestelmästä.

Kutsussa käytettävät parametrit:

ParametriIlmentymiäKuvausEsimerkki
method1add tai edit Itse sanomalla ilmoitetaan minne kohde lisätään hierarkiassa tai mitä kohdetta muokataan. add
updateparentreference0...1Aina true. Käytetään vain laskentakohteen muokkauksessa, mahdollistaa laskentakohteen hierarkian muuttamisen.true

Tuotavat tiedot lähetetään kutsun mukana oheisen kuvauksen mukaisena xml:nä (POST-data):

TasoElementtiMuotoIlmentymiäKuvausEsimerkki
RootrootAggregaatti1
1dimensionitemAggregaatti1
2nameMerkkijono
Max. 50
1Laskentakohdeotsikon nimi jonka alle laskentakohde luodaan Laskentakohde otsikko
2itemMerkkijono
Max. 200
1Laskentakohteen nimi. Laskentakohdeotsikon tulee olla perustettuna Netvisoriin ennen laskentakohteen lisäystä.Laskentakohde
2olditemMerkkijono0...1Jos halutaan päivittää vanhaa olemassa olevaa kohdetta, niin annetaan päivitettävän kohteen nimi (*1Laskentakohde
2fatheridNumeerinen0...1Laskentakohteen id Netvisorissa jonka alle uusi kohde luodaan hierarkiassa (*20
2fatheritemMerkkijono0...1Laskentakohteen nimi Netvisorissa, jonka alle uusi kohde luodaan hierarkiassa (*2Uusi laskentakohde
2ishiddenBoolean0...1Onko laskentakohde piilotettu: True tai False
True=Piilotettu, False=Näkyvillä
 true

Huomioitavaa XML-sanoman sisällössä laskentakohteita lisättäessä ja muokatessa:

*1) Elementti olditem on pakollinen kun muokataan olemassa olevaa laskentakohdetta, ei väliä missä kohtaa hierarkiaa muokattava kohde on

*2) Elementit fatherid ja fatheritem ovat pakollisia kun uusi laskentakohde halutaan lisätä jo olemassa olevan laskentakohteen alle eli alemmalle tasolle hierarkiassa