Resurssi: productquality.nv

HTTP-metodi: POST

Laatuluokkien lisääminen Netvisoriin

Laatujen resurssit toimivat VAIN kun laatukäsittely on kytketty päälle Netvisorissa. Pätee myös ostotilauksen tuonti resurssin kanssa, jossa voidaan kahdessa paikassa määritellä laatu.

Kutsussa käytettävät parametrit:

ParametriIlmentymiäKuvausEsimerkki
method1Add - laatuluokan lisäys
add

Tuotavien laatuluokkien tiedot lähetetään kutsun mukana oheisen kuvauksen mukaisena xml:nä (POST-data):

TasoElementtiMuotoIlmentymiäKuvausEsimerkki
RootrootAggregaatti1
1productqualityAggregaatti1
2isqualitydeviationMerkkijono1Käsitellään laatuluokka laatupoikkeamana
True
tai
False
2nameMerkkijono1Nimi Suomi/Oletus
Hyvä laatu
2name_enMerkkijono0...1Nimi Englanti
Good quality
2name_seMerkkijono0...1Nimi Ruotsi
God kvalitet