Ostot - Toimittajaryhmä

Kuinka luoda toimittajaryhmä

Kun luot uuden toimittajan, sinulta kysytään automaattisesti toimittajaryhmän liittämistä. Toimittajien ryhmittely on sekä tehokasta että kätevää esimerkiksi raportointia varten. Alla oleva opas ohjaa sinut toimittajaryhmien luomiseen.

1. Valitse ylävalikosta "Ostot".
  2. Napsauta valikossa "Toimittajaryhmät".
  3. Napsauta oikeassa yläkulmassa "Luo uusi".
  4. Syötä toimittajaryhmän nimi ja (valinnainen) numero. Huom! Jos jätät "Numero"-kentän tyhjäksi, Rackbeat luo automaattisesti numeron.
  5. Napsauta "Luo uusi toimittajaryhmä" viimeistelläksesi.