Varasto - Tuoteryhmät

Rackbeatissä tuoteryhmällä voidaan ohjata, ovatko tuotteet oletuksena varastoitavia vai ei, ovatko ne käytettävissä myyntitapahtumilla vai eivät, sekä tuotteiden oletus ALV-kantaa. Huom! Varastoitava-valintaan otetaan kantaa, kun tuoteryhmä luodaan. 

Valintaa voi muokata niin pitkään, kun ryhmän tuotteilla ei ole varastotapahtumia. Ensimmäisen tapahtuman jälkeen Varastoitava lukittuu. Tuotteen tuoteryhmää ei myöskään voida vaihtaa eri Varastoitava-statuksen ryhmään sen jälkeen, kun tuotteella on varastotapahtumia.


Mikäli on valittu Varastoiva kohtaan ei 


Tulee näkyviin kenttä
Jaa kustannus vastaanotetuille tuotteille  

Tähän tulee valinnat 

Ei: Tällöin ostotilauksella ei varastoitava tuote esim. rahti ei vaikuta muiden tuotteiden hankintahintaan.

Kyllä, määrän perusteella: Ostotilauksella oleva ei varastoitava tuotteen hinta jaetaan muiden ostotilauksella olevien varastoitavien tuotteiden hankintahintaan tuotteen määrän suhteen. 

Kyllä, arvon perusteella: Ostotilauksella oleva ei varastoitava tuotteen hinta jaetaan muiden ostotilauksella olevien varastoitavien tuotteiden hankintahintaan tuotteen arvon perusteella. 

 

Numero = Tuoteryhmän numero

Nimi = Tuoteryhmän nimi

ALV-kannat = Mikä on ALV-prosentti per myyntitapa

Ryhmän tuotteet ovat myytäviä = Ovatko tuotteet käytössä myyntitapahtumilla. Jos eivät ole, tuotteet oletetaan raaka-aineiksi, joita jalostetaan eikä myydä itsenäisesti eteenpäin.Alla on liitteenä esimerkki .csv tuoteryhmien tuontiin.
csv
(159 Bytes)

Oliko tästä vastauksesta apua? Kyllä Ei

Send feedback
Pahoittelut, että emme voineet auttaa. Anna palautetta, jotta voimme parantaa tätä artikkelia.